Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
41
Képek
1
Videók
Közelebb
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Hová tűnt a lényeg?Mi a mondanivaló?Nemigen kapunk választ,és szerintem,mintha túlrendezték volna.Pedig a színészi gárda garancia egy jó mozira,és valahogy mégis.Semmilyen,és majdnem értékelhetetlen.

 
indingo   2017. 04. 18.

A zenéjét kiemelném a filmnek az minőségi volt. A történet számomra nem szólt semmiről. legfőképpen nem olyan dologról amelyről filmet kéne csinálni.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 09.

Szerelmi macska-egér játék

Huhh...hát nem könnyű megfogalmazni a véleményemet erről a filmről, már csak azért sem, mert egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy megfelelően értem azt, amit a készítők szerettek volna kifejezni vele. A film számomra egy igazi szerelmi macska-egér játék, a négy főszereplő olyan, mint egy rossz gyerek...mindig éppen az kell neki, ami a másiké. Szerelmi hullámvasútjukon ide-oda lökdösik egymást, míg rá nem döbbennek, hogy minden úgy volt a legjobb, ahogy elkezdődött, csak akkor már késő. Egészen különlegesen kezeli az időt a film, itt nincs szükség "1 évvel később" feliratokra, egyik jelenetből a másikba ugrálunk az idővel is. Míg Anna és Larry az egyik jelenetben először találkoznak, a következőben már házasok minden átmenet nélkül. Az egyik legjobban sikerült jelenet a sztriptízbár privát szobájában Larry és Alice között zajlik (a zárójelenetet látva áll össze igazán annak a jelenetnek a jelentősége), SPOILER nélkül: Alice nemcsak a ruháitól megszabadulva vetkőzig anyaszült meztelenre a férfi előtt, hanem tényleg megmutatja neki a valós énjét. Az Alice és Dan első találkozását bemutató legeslegelső jelenet, pedig szerintem gyönyörűen van megkomponálva. Kevés olyan film van, amelyben ennyire egyenlően oszlik el a reflektorfény a főszereplők között. Mert bár a karakterek között folyamatosan változnak az erőviszonyok (pont mint egy hullámvasúton, hol egyikük, hol másikuk kerek... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

Több nívós színész is feltűnik a filmben mint például Natalie Portman és remekül is játszott. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Én még a túltolt szexualitást is el tudtam volna viselni a filmben, ha éreztem volna valami mondanivalót vagy különlegességet a filmben, de ez elmaradt.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Szereposztása minőségi azt el kell ismerni. A története eléggé felületes és minden a szex körül forog, ami elég unalmas és egysíkúvá teszi a filmet.

 
Timcsi   2019. 01. 20.

Nem gondolom magam prűdnek, de sok film értéke nincs neki.

Natalie Portman
Jude Law
Natalie Portman

A film összbevétele 115 505 027 dollár volt (imdb.com).

 

Az Egyesült Királyságban és az USA-ban zajlott a forgatás, összesen 12 helyszínen.

(Bogi87)
 

A világpremier az USA-ban, Los Angeles-ben volt 2004. november 22-én.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 68%-ot kapott 203 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A színdarabot Amerikában 1999-ben mutatták be először.

(Bogi87)
 

Maga a darab és a film is Mozart Cosi fan tutte-jének modernizált változata, ezt támasztja alá a kísérőzene is.

(Bogi87)
 

Natalie Portman a forgatás elején meglepte Julia Roberts-et egy nyaklánccal, aminek a medáljába az volt belevésve, hogy "ribi". Ezzel a sok káromkodást tartalmazó szövegkönyvre utalt.

(Bogi87)
 

Julia Roberts pedig a forgatás befejezése után lepte meg Portmant egy hasonló ajándékkal, egy "kis ribi" feliratú nyaklánccal.

(Bogi87)
 

A filmben az egyetlen jelenet, ahol a négy karakter együtt van jelen, az Anna kiállítása volt.

(Bogi87)
 

A filmet 7 különböző díjjal jutalmazták, melyek nagy részét Portman és Owen kapta.

(Bogi87)
 

A film bevétele 115 és fél millió dollár volt, 27 millió dollárból készült el.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.