Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
22
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
dannab24   2018. 07. 30.

legújabb vélemény

Gyönyörű film.

 
hsanya182   2015. 09. 21.

"Minden ott kezdődött el..." Érett film egy várva várt múltba nyúló felejthetelen randiról, mely találkozás hosszú éveken keresztül emlékként kísér legbelül, férfi és nő kapcsolatának feszültségéről, egyszerű őszinte fordulatos párbeszéd 80 percben. Aki már átélte tudja miről van szó, aki még nem az lehet hogy megtudja :) Élveztem, kell ilyen is...


 
Deku   2017. 07. 24.

Habár a színészek nem a legismertebbek számomra mégis nagyon jól eltudott szórakoztatni ez a romantikus film. Kedvencem volt és marad is ez az film mert annyira brutálisan jól eltalálták, hogy arra nem tudok szavakat találni.

 
Dodi   2015. 06. 09.

Megnéztem a 2. részt is, méltó folytatása az 1.résznek. Remekmű, ami kiüti az embert, már akinek van rá érzékenysége. A filmekben rendszerint a férfi vall szerelmet a nőnek. SPOILER kissé A film végén Julie Delpy a walcer eléneklésével mutatja ki legbenső titkait. Olyan ízlésesen, ahogy a film történetében talán sehogyan más nem tette.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

A Mielőtt felkel a nap folytatásaként azt mondom, hogy gyenge, kiszámítható és hatásvadász. Önálló filmként értékelve viszont kedves, romantikus és nosztalgia érzésével telt. Éppen ezért csak 4*

A film összbevétele 15 992 615 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Independent Pictures stúdió 1. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Bár a film forgatókönyvét a legjobb adaptáció kategóriájában Oscar-díjra jelölték, a történet valójában eredeti. Azért jelölték mégis ebben a kategóriában, mert az Akadémia szabálykönyve szerint minden filmfolytatás adaptációnak minősül.

(SódóGA)
 

Ebben a filmben is, mint a Mielőtt felkel a Napban, van pár utalás James Joyce-ra: Jesse például a Shakespeare & Companynál tart bemutatót, amely egy régi párizsi könyvkiadó és könyvesbolt, ahol Joyce többször megfordult, és 1922-ben ők adták ki először az író Ulysses című munkáját.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.