Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
23
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

legújabb vélemény

A "Mielőtt" filmek sorát méltón követi, de korántsem olyan jó, mint azelőtt. Szerintem ez is egy marketingfogás és nem nagyon tud újat mutatni. Kifejezetten unalmas a számomra.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Ethan Hawke általában intelligens és intellektuális filmekben szokott szerepelni, kivéve talán a Sinister-t na meg ezt, semmi jót nem nyujtott számomra.


 
hsanya182   2016. 01. 04.

Nekem is jobban teccettek az előző részek, ebben is filozófiálnak az élet kérdéséről, végül is itt már a 40éves korosztály kérdéseit feszegeti jobban, az együttélésről, egymás hibáinak feltárásáról, az elmúlt szerelemről szól, lehet majd ha én is ebbe a korban leszek jobban átjön a téma :) Azért érdemes megnézni, szórakoztató, és továbbra is jók a szinészi alaktítások! :)

 
Deku   2017. 08. 30.

Csodásan tökéletes lett a film és nagyon rendben volt a film. Nekem itt külön tetszett a zenei világ, az valami eszméletlenül gyönyörű és igazán jó hangulatot teremtett ehhez mérhetően.

 
Edii   2015. 04. 21.

Érdekes volt, bár a trilógia első két része nekem sokkal jobban tetszett. Itt kicsit sok volt a monológ, voltak erőltetett párbeszédek a keret történetben, és nagyon hasonlóan tervezett jelenetek mint a korábbi részekben, ami szerintem nem volt túl jó. Összességében jó gondolatébresztő, de az előzőeknél sokkal kevésbé szórakoztató film lett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.