Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
23
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Ethan Hawke általában intelligens és intellektuális filmekben szokott szerepelni, kivéve talán a Sinister-t na meg ezt, semmi jót nem nyujtott számomra.

 
Deku   2017. 08. 30.

Csodásan tökéletes lett a film és nagyon rendben volt a film. Nekem itt külön tetszett a zenei világ, az valami eszméletlenül gyönyörű és igazán jó hangulatot teremtett ehhez mérhetően.


 
hsanya182   2016. 01. 04.

Nekem is jobban teccettek az előző részek, ebben is filozófiálnak az élet kérdéséről, végül is itt már a 40éves korosztály kérdéseit feszegeti jobban, az együttélésről, egymás hibáinak feltárásáról, az elmúlt szerelemről szól, lehet majd ha én is ebbe a korban leszek jobban átjön a téma :) Azért érdemes megnézni, szórakoztató, és továbbra is jók a szinészi alaktítások! :)

 
Edii   2015. 04. 21.

Érdekes volt, bár a trilógia első két része nekem sokkal jobban tetszett. Itt kicsit sok volt a monológ, voltak erőltetett párbeszédek a keret történetben, és nagyon hasonlóan tervezett jelenetek mint a korábbi részekben, ami szerintem nem volt túl jó. Összességében jó gondolatébresztő, de az előzőeknél sokkal kevésbé szórakoztató film lett.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

A "Mielőtt" filmek sorát méltón követi, de korántsem olyan jó, mint azelőtt. Szerintem ez is egy marketingfogás és nem nagyon tud újat mutatni. Kifejezetten unalmas a számomra.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.