Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Mia1982   2018. 06. 13.

legújabb vélemény

Nagyon életszerű, én imádtam minden percét!

 
Berto49   2016. 11. 07.

Jó dráma, remek szereplőkkel az élet kilátástalanságáról. Elsősorban Jennifer Anistont akartam látni, bónusz volt, hogy Jake Gyllenhaal játszotta Holden/Tom figuráját, a pipogya férjet meg a „Chicago”-ból ismert Mr. Celofán, azaz John C. Reilly. A film hangulatában, mondanivalójában erősen emlékeztetett az „Amerikai szépség”-re. Újra azért nem nézném meg, mert a mesterkélt happy end ellenére nagyon nyomasztó film. A boldog vég a rendezőtől számomra arculköpésnek hatott, „nesztek, ha ez az elvárásotok!”


 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Hát ez a film borzasztó, de a jó értelemben. Ismerek én is hasonlóan megkeseredett embereket, mint amilyeneket ebben a filmben is láthatunk, és mondhatom, hogy igen hitelesen adják vissza a színészek és a rendező ezt a valós állapotot, ami sajnos sok családban jelen van. A film tökéletesen ábrázolja azt a réteget, akik beleillenek a mai mókuskerékbe, ám annak ellenére, hogy teszik, amit kell, mégsem találják a helyüket a világban, depresszióssá válnak az elvárásoktól és a nyomástól, ami rájuk nehezedik, ezért olykor még ha lehetetlennek is tűnik, megpróbálnak túljutni ezen. A film esetében kevés sikerrel. Szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy nem egy szívderítő film, elég lehúzós, de aki szereti ezt a műfajt, annak nagyon fog tetszeni!

A film összbevétele 14 015 786 dollár volt (imdb.com).

 

16,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

Mindössze 8 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.