Jake Gyllenhaal és Jennifer Aniston a 2002-ben megjelent Jóravaló feleségben (galéria) szerepeltek együtt, a színész egy korábbi interjúban pedig egy igencsak zavarbaejtő titkot árult el a produkcióval kapcsolatban.

Gyllenhaal a The Howard Stern Show című rádiós műsor vendége volt, amelyben beszélt többek között a nemrégiben megjelent A bűnös című Netflix produkcióban való szerepvállalásáról, egyúttal azonban néhány korábbi alakítása is szóba került.

Howard Stern enyhén szólva is rátapintott egy lényegi dologra, amikor a színészt arról fagatta, csakugyan felért-e számára egy kínzással a Jóravaló feleség szexjelenete (a jelenetet idelent nézheted meg).

“Így van, egy kínzás volt, mivel nagyon megkedveltem őt” - jegyezte meg humorosan Gyllenhaal. “Persze egyúttal nem is volt az, vegyes érzések kavarogtak bennem" - tette hozzá arra utalva, hogy Aniston iránt gyengébb érzelmeket is táplált.

“Egy szexjelenet felvétele egyébként is nagyon kínos egy színész számára, hiszen közel 30-50 ember nézi azt, amit csináltok a partnereddel. Nagyon gépies az egész, persze egyúttal olyan is, mint egy tánc, minden mozdulat koreográfia köré épül a kamerák előtt” - tette hozzá a színész.

Gyllenhaal persze fontosnak tartotta azt is leszögezni, hogy az Anistonnal való közös munka rendkívüli élménynek számított, és hogy filmes partnere figyelmes és megértő volt vele szemben.

A teljes interjút egyébként itt tudjátok megtekinteni:

dráma | romantikus

Justine (Jennifer Aniston) harmincas, férjes asszony, egy áruházban dolgozik. Elégedetlen életével és házasságával. Férje, a gyerekes Phil (John C. Reilly) leginkább drogos... több»