Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

A bűnös (2021)

The Guilty
Filmadatlap
 
32
Szereplők
16
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal

Videók (2)

 
kevelin   2022. 03. 26.

legújabb vélemény

0

Nekem kifejezetten tetszett a film így, hogy tulajdonképpen egy színtéren játszódott az egész. A főszereplő srác magánélete semmit nem adott hozzá a sztorihoz, az kimaradhatott volna, a vége nekem megdöbbentő lett, emiatt érte meg végignézni (néha szenvedni).

 
Anti007   2021. 10. 05.

a nap véleménye

6
Megtekintése nem bűn

Az ilyen műveket nevezik kamaradarabnak színházban. Kevés szereplő, egy helyszín. Filmen az ilyenhez igazán jó sztori kell, és még jobb színészi játék. Ez a segélyhívós ötlet nem rossz, Jake Gyllenhaal pedig remek színész, tehát a Bűnös szerintem abs... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2021. 10. 27.

1

Mivel nem láttam az eredeti dánt, számomra nagyon izgalmas volt. Pedig főleg egy színész játéka kelti végig a feszültséget. Jake nem tud hibázni. Nagyszerű, hozzá való szerepeket vállal be folyamatosan.

 
szaka123   2021. 10. 27.

0

Az eredeti filmet láttam először, de az előzetes alapján már sejthető volt, hogy nem igazán fogja azt a szintet hozni. Valamiért nem sikerült megteremteni a hangulatot, amit a másik film hozott, és a fantáziára is kevesebbet hagy, például a film végé... több»

 
Caravaggio1978   2021. 10. 02.

1
Ismerős téma

Jó kis történet, csak igazándiból nem az első, hirtelen tudok két mozit is mellérakni, ami majdhogynem pontos mása ennek. Kicsit egyhangúnak találtam, bár a színész szinte az összes emberi érzelmet produkálja a történet során. Azt hiányoltam, hogy a saját történetéről nem tudunk meg semmit, csak a film végén szembesülünk valamivel, aminek a hátterét nem tudjuk. Közepes film, majdnem elaludtam rajta.

 
stevepisti   2021. 10. 03.

1

Ez a dán, 2018-as, A bűnös című film amerikai változata, nekem személy szerint az jobban tetszett, itt Jake Gyillenhaal nem tudott olyan feszült, drámai hangulatot teremteni, mint amit az eredeti dán filmben a rendőrt játszó színész. Ez nem feltétlen... több»

 
elekm90   2021. 11. 05.

0

Valahol a 3 és 4 csillag között mozog nálam a film értékelése. Szerintem alapvetően jó volt, kicsit több savat kapott, mint amit érdemel szerintem. Ugyanakkor igaz, hogy a 2018-as eredeti dán verzió mellé téve szinte minden tekintetben alulmarad, leg... több»

 

A Joe (Jake Gyllenhaal) mobilján látható dátum november 23, hétfő, amiből kiderül, hogy a cselekmény 2020-ban játszódik.

(qwer)
 

A film cselekménye Los Angelesben játszódik, a forgatás helyszíne ugyancsak ez a város volt.

(qwer)
 

Ez egy remake, az eredeti film 2018-ban volt látható.

(KCintia)
 
Az amerikai változat nem sok mindent hagy a nézőnek. Számos felesleges elem beiktatásával teszi szájbarágóssá, hogy miként is végződött az esti ügyelet a diszpécser számára. Sőt: az utolsó jelenetben a híradások hangjaival még a maradék kételyt is elűzi, és erkölcsi példabeszéddé fényezi a drámát. több»
 
Sokat lehet azon morgolódni és vitatkozni, amikor egy USA-n kívülről érkező, viszonylagos sikernek örvendő film amerikanizált feldolgozást kap. Újra és újra előjönnek az “eredeti úgy is jobb”, meg az “ennek mi értelme van?” jellegű szólamok – tegyük hozzá, hogy nem teljesen alaptalanul. több»