(csd)A lefokozott rendőrnyomozót áthelyezik a segélyhívó központba, ahol gyötrelmes nap elé néz, amikor egy kétségbeesett betelefonálón igyekszik segíteni.
(csd)Az ilyen műveket nevezik kamaradarabnak színházban. Kevés szereplő, egy helyszín. Filmen az ilyenhez igazán jó sztori kell, és még jobb színészi játék. Ez a segélyhívós ötlet nem rossz, Jake Gyllenhaal pedig remek színész, tehát a Bűnös szerintem abs... Teljes kritika
Még tegnapelőtt néztem meg a filmet, viszont csak most tudok írni róla. Egyetlen szóval ez a film: fantasztikus! Nem is gondoltam volna, hogy ez a film nekem ennyire tetszeni fog, de mégis, ugyanis a kedvenc filmjeim közé soroltam. Talán a legizgalmasabb egy helyszínen játszódó film, amit valaha láttam. Nagyon csavaros, de egyben szomorú film. Együtt lehet érezni a főszereplővel, és a feszültség is nagyon ott van a filmben. És még könnyeket is tud okozni, kis híján én is sírtam a vége felé. És mint mindig, Jake Gyllenhaal itt is megint csak akkorát játszik, hogy azt nem lehet leírni. Úgyhogy nekem nagyon tetszett ez a film, tudom, hogy remake, és én a 2018-as dán változatot nem láttam, így ahhoz hasonlítva nem tudom értékelni, de mint egy film, nekem nagyon tetszett.
A Joe (Jake Gyllenhaal) mobilján látható dátum november 23, hétfő, amiből kiderül, hogy a cselekmény 2020-ban játszódik.
A film cselekménye Los Angelesben játszódik, a forgatás helyszíne ugyancsak ez a város volt.
Ez egy remake, az eredeti film 2018-ban volt látható.