Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

Túl a fenyvesen (2012)

The Place Beyond the Pines
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
iq.csabi   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Nagyon jó film, egyszer nézős, de annak kiváló. Végig lekötött, érdekes volt nagyon a történet és nagyon érdekes volt látni, ahogy a múlt mindig utol éri az embert. Kiváló színészek vannak a filmben.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Középkategóriás film, melyben elsősorban az egyéni alakításokra alapozzák a sikert, ami Ryan Gosling személyében nem igazán sikerült, de Eva Mendes is nyújtott már jobbat.


 
indingo   2019. 01. 07.

Egy film, három élet története, amelyet összekapcsolnak az események és azok következményei. Neves színészek alakítják a főbb szerepeket már ezért is érdemes megnézni amellett, hogy film sem egy egyszerű történet.

 
Deku   2017. 12. 10.

Más az én ízlésem mint amit ez a film nyújtani tudott és nem feltétlen nézném meg újra. Ezt a filmet nem tudom az egekbe magasztalni mivel igazán nem az én szájízemnek megfelelően alakult.

 
hsanya182   2015. 08. 30.

Szép kerek egész karmikus történet, az eseményeket nagyon szépen adagolván miközben fenntartja a feszültséget a lényegre összpontosítván. Több ember életének összefüggéseiről szól, nem egy átlagos film! Egy kellemes és tanulságos esti filmnek bevált nálam, érdemes megjegyezni a címét, még előkerülhet máskor is :)

 
Berto49   2017. 10. 25.

A közepesnél valamivel jobb filmet láthattam, egy nagyon gyenge négyes alá. Igaza van néhány hozzászólónak, hogy mintha 3 film lenne egybefűzve ebben a 140 perces(!) darabban. Közmondással szólva: a vér nem válik vízzé, vagyis a Jason gyerek örökli a... több»

 
szaka123   2016. 01. 25.

Ritka jó film! Érdemes megnézni. Jól kitalált történet, mintha két filmet néznél meg, de a második nagyon az első hatása alatt marad! Két kiváló színész által előadott dráma, ami nem került itthon mozikba. Sajnos a jó filmekre ezek szerint már nincs ... több»

Galéria (20)

Ryan Gosling

Videók (1)

A film összbevétele 21 383 298 dollár volt (imdb.com).

 

Eva Mendes és Ryan Gosling az életben is egy párt alkot, 2014-ben született meg első gyermekük, Esmeralda Amanda.

(hp )
 

A rendező, Derek Cianfrance bevallása szerint nem készítette volna el a filmet, ha nem Bradley Cooper fogadta volna el Cross szerepét. A rendező 5 órát autózott Torontóba, hogy személyesen találkozhasson a színésszel.

(kázsé)
 

A filmben kirabolt bankok valóban léteznek.

(kázsé)
 

Luke és Robin bankrablási módszerét a híres "péntek esti rabló", Carl Gugasian ténylegesen alkalmazta 30 éven keresztül.

(kázsé)
 

A forgatás legnagyobb része Schenectadyban, New York államban zajlott. A film címe a város nevére utal, ami mohikán nyelven annyit tesz: "a hely a fenyvesen túl".

(kázsé)
 

Eva Mendes Ryan Gosling javaslatára került be a filmbe.

(kázsé)
 

Ryan Gosling elmondása szerint a bankrablós jeleneteket csak egyszer kellett felvenni.

(kázsé)