Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Túl a fenyvesen (2012)

The Place Beyond the Pines
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Ryan Gosling

Videók (1)

 
iq.csabi   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó film, egyszer nézős, de annak kiváló. Végig lekötött, érdekes volt nagyon a történet és nagyon érdekes volt látni, ahogy a múlt mindig utol éri az embert. Kiváló színészek vannak a filmben.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Középkategóriás film, melyben elsősorban az egyéni alakításokra alapozzák a sikert, ami Ryan Gosling személyében nem igazán sikerült, de Eva Mendes is nyújtott már jobbat.

 
indingo   2019. 01. 07.

0

Egy film, három élet története, amelyet összekapcsolnak az események és azok következményei. Neves színészek alakítják a főbb szerepeket már ezért is érdemes megnézni amellett, hogy film sem egy egyszerű történet.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Más az én ízlésem mint amit ez a film nyújtani tudott és nem feltétlen nézném meg újra. Ezt a filmet nem tudom az egekbe magasztalni mivel igazán nem az én szájízemnek megfelelően alakult.

 
Berto49   2017. 10. 25.

0

A közepesnél valamivel jobb filmet láthattam, egy nagyon gyenge négyes alá. Igaza van néhány hozzászólónak, hogy mintha 3 film lenne egybefűzve ebben a 140 perces(!) darabban. Közmondással szólva: a vér nem válik vízzé, vagyis a Jason gyerek örökli a... több»

 
hsanya182   2015. 08. 30.

1

Szép kerek egész karmikus történet, az eseményeket nagyon szépen adagolván miközben fenntartja a feszültséget a lényegre összpontosítván. Több ember életének összefüggéseiről szól, nem egy átlagos film! Egy kellemes és tanulságos esti filmnek bevált nálam, érdemes megjegyezni a címét, még előkerülhet máskor is :)

 
szaka123   2016. 01. 25.

0

Ritka jó film! Érdemes megnézni. Jól kitalált történet, mintha két filmet néznél meg, de a második nagyon az első hatása alatt marad! Két kiváló színész által előadott dráma, ami nem került itthon mozikba. Sajnos a jó filmekre ezek szerint már nincs ... több»

A film összbevétele 21 383 298 dollár volt (imdb.com).

 

Eva Mendes és Ryan Gosling az életben is egy párt alkot, 2014-ben született meg első gyermekük, Esmeralda Amanda.

(hp)
 

A rendező, Derek Cianfrance bevallása szerint nem készítette volna el a filmet, ha nem Bradley Cooper fogadta volna el Cross szerepét. A rendező 5 órát autózott Torontóba, hogy személyesen találkozhasson a színésszel.

(kázsé)
 

A filmben kirabolt bankok valóban léteznek.

(kázsé)
 

Luke és Robin bankrablási módszerét a híres "péntek esti rabló", Carl Gugasian ténylegesen alkalmazta 30 éven keresztül.

(kázsé)
 

A forgatás legnagyobb része Schenectadyban, New York államban zajlott. A film címe a város nevére utal, ami mohikán nyelven annyit tesz: "a hely a fenyvesen túl".

(kázsé)