Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Sötétben (Derült égből) (2017)

Aus dem Nichts
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
20
Képek
9
Videók

Galéria (20)

Diane Kruger
Rafael Santana
Diane Kruger
Diane Kruger
Numan Acar
Diane Kruger
Diane Kruger
Diane Kruger
Denis Moschitto
Diane Kruger
Denis Moschitto
Diane Kruger
Diane Kruger
Ulrich Tukur
Diane Kruger
Diane Kruger
Rafael Santana
Numan Acar
Diane Kruger
Numan Acar
Johannes Krisch
Diane Kruger
Diane Kruger
Denis Moschitto
Diane Kruger
Ulrich Tukur
Diane Kruger
Diane Kruger
Numan Acar

Videók (9)

 
HercegPeter   2019. 05. 21.

legújabb vélemény

0

Ez a film maximum Diane Kruger játéka miatt lehet emlékezetes. Ezt is fel lehet fogni mint egyfajta propaganda film, ami ha nem is védi a migránsokat/külföldi munkavállalókat, de inkább áldozatként mutatja be őket. A csúnya, rossz nácik minden ok nél... több»

 
Berto49   2018. 05. 02.

1

A főszereplő színésznő eddig a filmig nálam a futottak még kategóriába tartozott. Itt győzött meg hatalmas tehetségéről, bár az alakított figura számomra nem igazán rokonszenves. Már diákkorában elkezdte a drogozást, majd a börtönben ülő torzonborz t... több»

 
MP170506   2018. 12. 26.

0

Nagyon megrázó, tanulságos történet. Nem egy cselekménydús akciófilm, de így hiteles. A főszereplő alakítása kiváló! A film befejezése nagyon jó lett.

 
alexxx   2018. 03. 06.

0

Nagyon erős üzenete van a filmnek, a műfaja egy kellemes hibrid, tényleg nem tudom, láttam-e már hasonlót, Diane Kruger pedig piszkosul erős alakítást hoz. Ez így együtt egy olyan filmet hoz, amire azt kell, hogy mondjam, érdemes beülni. Számomra igen pozitív élmény volt!

 
MMcFly2015   2018. 03. 15.

0

Erős film, amit a témája mellett a színésznő alakítása tud tetőzni. A rendezés se mindennapi, és kicsit jól esett a sok popcorn-mozi mellett elugrani Hollywood stílusjegyeitől. A film szerkezete három fejezetre van bontva, mindben különböző hangulato... több»

 
Miska bácsi   2018. 10. 09.

0
Kiszámítható történet a Sötétben

Egy három felvonásos történetet kapunk, melyek műfajilag eltérnek egymástól, de a történet összefonja őket. Ez a narratív megoldás némiképp szétzilálja a filmet, ugyanakkor kellemes felüdülést is hoz tempóban, hangulatban és látványvilágban is. Csak ... teljes kritika»

 
bbozsi   2018. 12. 15.

0

Hiteles, emberi, erős, igaz - nagyon jó film. Diane Kruger sosem volt ilyen jó, én speciel ki sem néztem volna belőle.

A film összbevétele 5 076 256 dollár volt (imdb.com).

 

A múlt évben a Cannes-i Filmfesztivál legjobb színésznőjeként díjazták.

(Berto49)
 

Diane Kruger (sz. Diane Heidkrüger) első német nyelvű szerepe.

(Berto49)
 
Fatih Akin drámája rendezői karrierjének eddigi legkomorabb darabja. ZALÁN MÁRK KRITIKÁJA. több»
 
A Sötétben tehát bár egyfelől értelmezhető a terrorizmus és a német hatóságok kudarcokkal teli tevékenysége elleni vádiratként, eredendően mégis egy olyan drámaként és revánstörténetként határozható meg, melyben a bosszú nem a szereplő elbukásának beteljesítéseként, hanem sokkal inkább egy számára megnyugvást hozó cselekedetként értékelhető. több»
 
Egy film minőségét ilyen érzékletesen ritkán jellemzi főbb díjazásainak története: Diane Kruger a legjobb színésznőnek járó elismerést vitte haza Cannes-ból, a film Golden Globe-ot is kapott – de a kilences Oscar-shortlistet követően a gáláig már nem jutott tovább. 75/100 több»