Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
20
Képek
9
Videók
Diane Kruger
Rafael Santana
Diane Kruger
Diane Kruger
Numan Acar
Diane Kruger
Diane Kruger
Diane Kruger
Denis Moschitto
Diane Kruger
Denis Moschitto
Diane Kruger
Diane Kruger
Ulrich Tukur
Diane Kruger
Diane Kruger
Rafael Santana
Numan Acar
Diane Kruger
Numan Acar
Johannes Krisch
Diane Kruger
Diane Kruger
Denis Moschitto
Diane Kruger
Ulrich Tukur
Diane Kruger
Diane Kruger
Numan Acar
 
HercegPeter   2019. 05. 21.

legújabb vélemény

Ez a film maximum Diane Kruger játéka miatt lehet emlékezetes. Ezt is fel lehet fogni mint egyfajta propaganda film, ami ha nem is védi a migránsokat/külföldi munkavállalókat, de inkább áldozatként mutatja be őket. A csúnya, rossz nácik minden ok nélkül gyilkolásszák őket. Persze nem őket védem, nem ez a megoldás, de ugye minden okkal történik. A filmből egyébként a középső fejezet tetszett a legjobban.

 
Berto49   2018. 05. 02.

A főszereplő színésznő eddig a filmig nálam a futottak még kategóriába tartozott. Itt győzött meg hatalmas tehetségéről, bár az alakított figura számomra nem igazán rokonszenves. Már diákkorában elkezdte a drogozást, majd a börtönben ülő torzonborz török dealerrel kötött házasságot, visszatetsző tetoválásai meg bizonyítják karakterének negatív vonásait. Férje és kisfia tragikus halálát ugyan nagyon sajnálom, érzelmekkel teli játéka hitelesen valódinak tűnt. Az emocionális színjátszás rendkívül széles skáláját mutatta be, minden elismerést megérdemelve. Fatih Akin korábbi filmjei sokkal mélyebb hatást gyakoroltak rám („A másik oldalon”, „Fallal szemben”), ebben a hősnővel szembeni ellenszenvem negatívan befolyásolta az értékelésemet. A terrorizmus minden megjelenését mélységesen elítélem, okait gyökerestől kellene megszüntetni, de ez korunkban csak jámbor és valószínűleg teljesíthetetlen óhaj. A rendező szokásos módszerével a három részre tagolt film; Család, Igazság, Tenger középső része tetszett a legjobban, hatásos tárgyalótermi fejezet.


 
alexxx   2018. 03. 06.

Nagyon erős üzenete van a filmnek, a műfaja egy kellemes hibrid, tényleg nem tudom, láttam-e már hasonlót, Diane Kruger pedig piszkosul erős alakítást hoz. Ez így együtt egy olyan filmet hoz, amire azt kell, hogy mondjam, érdemes beülni. Számomra igen pozitív élmény volt!

 
MP170506   2018. 12. 26.

Nagyon megrázó, tanulságos történet. Nem egy cselekménydús akciófilm, de így hiteles. A főszereplő alakítása kiváló! A film befejezése nagyon jó lett.

 
Hakker   2018. 08. 19.

Sok szempontból nem tetszett a film. Szerintem túl sok mindent sűrítettek bele, az egész film kapkodásnak tűnt.Számomra a színészek se alkottak maradandót.

 
Fatih Akin drámája rendezői karrierjének eddigi legkomorabb darabja. ZALÁN MÁRK KRITIKÁJA. több»
 
Egy film minőségét ilyen érzékletesen ritkán jellemzi főbb díjazásainak története: Diane Kruger a legjobb színésznőnek járó elismerést vitte haza Cannes-ból, a film Golden Globe-ot is kapott – de a kilences Oscar-shortlistet követően a gáláig már nem jutott tovább. 75/100 több»
 
A Sötétben tehát bár egyfelől értelmezhető a terrorizmus és a német hatóságok kudarcokkal teli tevékenysége elleni vádiratként, eredendően mégis egy olyan drámaként és revánstörténetként határozható meg, melyben a bosszú nem a szereplő elbukásának beteljesítéseként, hanem sokkal inkább egy számára megnyugvást hozó cselekedetként értékelhető. több»

A film összbevétele 5 076 256 dollár volt (imdb.com).

 

A múlt évben a Cannes-i Filmfesztivál legjobb színésznőjeként díjazták.

(Berto49)
 

Diane Kruger (sz. Diane Heidkrüger) első német nyelvű szerepe.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.