Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
18
Képek
1
Videók
21 gramm
Naomi Watts
Benicio del Toro
Sean Penn
Naomi Watts
Naomi Watts
Sean Penn
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Benicio del Toro
Sean Penn
Naomi Watts
Clea DuVall
Charlotte Gainsbourg
Naomi Watts
Sean Penn
Naomi Watts
Benicio del Toro
Sean Penn
Naomi Watts
 
kevelin   2018. 03. 03.

legújabb vélemény

Nagyon régen láttam, de a mai napig magával ragad a történet. Eredeti módon lett forgatva szuper színészekkel és színészi alakításokkal. Nehéz témát jár körül, kell hozzá egy lelkiállapot, de mindenkinek szívből ajánlom.

 
Deku   2017. 07. 25.

Kedvencem lett mert érdekes és eredeti a történet és megvalósítás is. Szerintem valami észbontóan jól összerakták és nem tudok belekötni semmilyen módon.


 
Berto49   2016. 12. 08.

Idén már néztem Alejandro González Iñárritu-filmet (A visszatérő – nem végig! Biutiful, Korcs szerelmek), de ez sokkal jobban megérintett, mint az említettek. A mexikói születésű rendezőnek szinte védjegye az időrend teljes mértékű elhagyása, a puzzle-szerű szerkesztés, kínlódjon a néző, hogy összerakja a történetet, de ez a film megéri az erőfeszítést. Nekem leginkább Sean Penn tetszett, igaz őt eléggé kedvelem. Naomi Watts valamiért nem tetszett, pl. Aniston sokkal jobb lett volna. Lehangoló dráma, depressziós időszakban a nézése elkerülendő!

 
Edii   2015. 01. 27.

A film több idősík váltakozásával mutatja be a történetet. Nagyon oda kell figyelni. Olyan, mint amikor egy képkirakó játék egyre több - látszólag összefüggéstelen - darabkájából kirajzolódik a végső látvány.

 
dittee   2015. 12. 22.

Különleges film, nagyon tetszik, ahogy ide-oda ugrál az időben, oda kell figyelni, hogy megértse az ember, de nagyon izgalmas és nyomasztó film. A színészek kiválóak!

A film összbevétele 60 427 839 dollár volt (imdb.com).

 

A film címe utalás a lélekre, ugyanis a 19. században úgy tartották, hogy a emberi test súlya a halál beálltának pillanatában 21 grammal csökken, ugyanis ennyit nyom a lélek.

(Bogi87)
 

A film több történetből tevődik össze, melyek között az egyetlen közös kapocs egy autóbaleset.

(Bogi87)
 

Magyarországon 21 gramm címmel mutatták be az amerikai filmdrámát.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.