Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

21 gramm (2003)

21 Grams
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Naomi Watts
Benicio del Toro
Sean Penn
Naomi Watts
Naomi Watts
Sean Penn
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Benicio del Toro
Sean Penn
Naomi Watts
Clea DuVall
Charlotte Gainsbourg
Naomi Watts
Sean Penn
Naomi Watts
Benicio del Toro
Sean Penn
Naomi Watts

Videók (1)

 
elekm90   2021. 03. 28.

legújabb vélemény

1

Remek filmdráma, mindössze annyi negatívumot tudok felhozni, hogy felépítésben eléggé hasonlít az Iñarritu-Arriaga páros előző filmjére (Korcs szerelmek). Tény, hogy sokat ugrál oda-vissza a cselekményben, de nagyot üt, mikor összeáll egy egésszé. A három színész pedig egyaránt fantasztikus munkát végzett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Ezt érdemes volt megnézni, mert rendesen megdolgoztatta az agyat és a szemem is egyaránt. Amúgy is Benicio del Toro az egyik kedvenc színészem, hihetetlenül játszik itt is. Figyelmesen kell nézni, mert mint a puzzle, a kis darabok összeillesztéséből jön ki az egész.

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Kedvencem lett mert érdekes és eredeti a történet és megvalósítás is. Szerintem valami észbontóan jól összerakták és nem tudok belekötni semmilyen módon.

 
Berto49   2016. 12. 08.

0

Idén már néztem Alejandro González Iñárritu-filmet (A visszatérő – nem végig! Biutiful, Korcs szerelmek), de ez sokkal jobban megérintett, mint az említettek. A mexikói születésű rendezőnek szinte védjegye az időrend teljes mértékű elhagyása, a puzzl... több»

 
Edii   2015. 01. 27.

0

A film több idősík váltakozásával mutatja be a történetet. Nagyon oda kell figyelni. Olyan, mint amikor egy képkirakó játék egyre több - látszólag összefüggéstelen - darabkájából kirajzolódik a végső látvány.

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Nagyon régen láttam, de a mai napig magával ragad a történet. Eredeti módon lett forgatva szuper színészekkel és színészi alakításokkal. Nehéz témát jár körül, kell hozzá egy lelkiállapot, de mindenkinek szívből ajánlom.

 
dittee   2015. 12. 22.

0

Különleges film, nagyon tetszik, ahogy ide-oda ugrál az időben, oda kell figyelni, hogy megértse az ember, de nagyon izgalmas és nyomasztó film. A színészek kiválóak!

A film összbevétele 60 427 839 dollár volt (imdb.com).

 

A film címe utalás a lélekre, ugyanis a 19. században úgy tartották, hogy a emberi test súlya a halál beálltának pillanatában 21 grammal csökken, ugyanis ennyit nyom a lélek.

(Bogi87)
 

A film több történetből tevődik össze, melyek között az egyetlen közös kapocs egy autóbaleset.

(Bogi87)
 

20 millió amerikai dollárból jött létre a film.

(Bogi87)
 

Alejandro González Iñárritu egy személyben rendezője és producere a filmnek.

(Bogi87)
 

Alejandro González Iñárritu nevéhez kötődő Halál-trilógia 1. része.

(Bogi87)