Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Ütközések
 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Rasszizmusról, emberi előítéletről ilyen jó filmet még nem láttam, mondjuk nem is sok készül ilyen témában, de szerintem a maga nemében jobb mint az Amerikai história X.

 
indingo   2017. 04. 10.

Bennem nem állt össze a globál sztori. Nagyon csapongós volt a történet, így élvezhetetlenné vált. Millió ilyen szerkezetű film készült már, tehát egyedinek se mondanám.


 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

A rasszizmus és diszkrimináció minden fajtája képviselteti magát a filmben. Zavaró tud lenni és emellett kicsit fel is nyitja a szemünket. Az ember nagyon képmutató tud lenni és ezt jól érzékelteti a film. De vajon mi az ami miatt ilyenek leszünk. Ha egy kicsi jobban odafigyelünk erre is választ kínál a film. Amúgy ezen kívül nem egy bomba film, annak ellenére sem hogy tele van pakolva neves színészekkel. Nem tudok egy kiemelkedő karakter mondani aki elég szerepet kapott ahhoz hogy megmaradjon a film után a szerepe és gondolkodóba ejtsen.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Izgalmas történet, jó kivitelezés. Érdekesek voltak a szálak és nem volt túlerőltetve a kapcsolatiság a legvégén. Egyszer még mindenképpen meg akarom nézni, más szemsz9gből.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

A történet nem igazán tudott megérinteni, egynek elment, de nem volt sem túl különleges sem túl érdekes a történet. Az sem sokat dobott rajra, hogy neves szereplőket láthatott az ember.

Ludacris
Don Cheadle
Ryan Phillippe

A film összbevétele 98 410 061 dollár volt (imdb.com).

 

Megtalálható a Steven Schneider által szerkesztett "1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz" című könyvben.

(dailyfilmsan )
 

A forgatókönyv már 2001-ben készen volt.

(dailyfilmsan )
 

A Lionsgate a 2004-es Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon 4 millió dollárért vásárolta meg a film forgalmazási jogait.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.