Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
33
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Ütközések
 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Rasszizmusról, emberi előítéletről ilyen jó filmet még nem láttam, mondjuk nem is sok készül ilyen témában, de szerintem a maga nemében jobb mint az Amerikai história X.

 
indingo   2017. 04. 10.

Bennem nem állt össze a globál sztori. Nagyon csapongós volt a történet, így élvezhetetlenné vált. Millió ilyen szerkezetű film készült már, tehát egyedinek se mondanám.


 
Dodi   2015. 06. 09.

Ez egy jó kis tanmese... Majd mindegyik szereplő rendesen defektes, ami még ki is van hegyezve, és azt egyértelműen megmutatja, hogy sohasem éri meg szabadjára engedni a dühös indulatokat.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

A történet nem igazán tudott megérinteni, egynek elment, de nem volt sem túl különleges sem túl érdekes a történet. Az sem sokat dobott rajra, hogy neves szereplőket láthatott az ember.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Izgalmas történet, jó kivitelezés. Érdekesek voltak a szálak és nem volt túlerőltetve a kapcsolatiság a legvégén. Egyszer még mindenképpen meg akarom nézni, más szemsz9gből.

Ludacris
Don Cheadle
Ryan Phillippe
 

William Fichtner jeleneteit mindössze egy nap alatt vették fel.

(SódóGA)
 

Az Ütközések 2006-ban három Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek járó Oscar-díjat is.

(SódóGA)
 

A filmet 36 nap alatt forgatták le.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.