Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
36
Vélemények
34
Képek
1
Videók
Ütközések
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
VvV   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

Érdekes nézőpontot mutat be a film, izgalmas volt a felépítése. Csak ajánlani tudom.

 
indingo   2017. 04. 10.

Bennem nem állt össze a globál sztori. Nagyon csapongós volt a történet, így élvezhetetlenné vált. Millió ilyen szerkezetű film készült már, tehát egyedinek se mondanám.


 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Rasszizmusról, emberi előítéletről ilyen jó filmet még nem láttam, mondjuk nem is sok készül ilyen témában, de szerintem a maga nemében jobb mint az Amerikai história X.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

A rasszizmus és diszkrimináció minden fajtája képviselteti magát a filmben. Zavaró tud lenni és emellett kicsit fel is nyitja a szemünket. Az ember nagyon képmutató tud lenni és ezt jól érzékelteti a film. De vajon mi az ami miatt ilyenek leszünk. Ha egy kicsi jobban odafigyelünk erre is választ kínál a film. Amúgy ezen kívül nem egy bomba film, annak ellenére sem hogy tele van pakolva neves színészekkel. Nem tudok egy kiemelkedő karakter mondani aki elég szerepet kapott ahhoz hogy megmaradjon a film után a szerepe és gondolkodóba ejtsen.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

Paul Haggis egyik jellemzoen PaulHaggisos filmje, amiben az osszes emberi erzes feltunik valamilyen formaban es biztosan mindenki tud kapcsolodni hozza. Sokkolo szembesulni a hatasokkal, amiket egymasra gyakorolunk es gyakran/mindig fogalmunk sincs, h azzal milyen folyamatokat inditunk el masokban. Tanulsagos, kotelezo darab, iskolaban vetitenem.

Ludacris
Don Cheadle
Ryan Phillippe

A film összbevétele 98 410 061 dollár volt (imdb.com).

 

Megtalálható a Steven Schneider által szerkesztett "1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz" című könyvben.

(dailyfilmsan)
 

A forgatókönyv már 2001-ben készen volt.

(dailyfilmsan)
 

A Lionsgate a 2004-es Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon 4 millió dollárért vásárolta meg a film forgalmazási jogait.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.