Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Ütközések
 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

Rasszizmusról, emberi előítéletről ilyen jó filmet még nem láttam, mondjuk nem is sok készül ilyen témában, de szerintem a maga nemében jobb mint az Amerikai história X.

 
indingo   2017. 04. 10.

Bennem nem állt össze a globál sztori. Nagyon csapongós volt a történet, így élvezhetetlenné vált. Millió ilyen szerkezetű film készült már, tehát egyedinek se mondanám.


 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

A rasszizmus és diszkrimináció minden fajtája képviselteti magát a filmben. Zavaró tud lenni és emellett kicsit fel is nyitja a szemünket. Az ember nagyon képmutató tud lenni és ezt jól érzékelteti a film. De vajon mi az ami miatt ilyenek leszünk. Ha egy kicsi jobban odafigyelünk erre is választ kínál a film. Amúgy ezen kívül nem egy bomba film, annak ellenére sem hogy tele van pakolva neves színészekkel. Nem tudok egy kiemelkedő karakter mondani aki elég szerepet kapott ahhoz hogy megmaradjon a film után a szerepe és gondolkodóba ejtsen.

 
Dodi   2015. 06. 09.

Ez egy jó kis tanmese... Majd mindegyik szereplő rendesen defektes, ami még ki is van hegyezve, és azt egyértelműen megmutatja, hogy sohasem éri meg szabadjára engedni a dühös indulatokat.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

A történet nem igazán tudott megérinteni, egynek elment, de nem volt sem túl különleges sem túl érdekes a történet. Az sem sokat dobott rajra, hogy neves szereplőket láthatott az ember.

Ludacris
Don Cheadle
Ryan Phillippe
 

Megtalálható a Steven Schneider által szerkesztett "1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz" című könyvben.

(dailyfilmsan )
 

A forgatókönyv már 2001-ben készen volt.

(dailyfilmsan )
 

A Lionsgate a 2004-es Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon 4 millió dollárért vásárolta meg a film forgalmazási jogait.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.