Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%

Kiképzés (2001)

Training Day
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Kiképzés
 
Norbert93   2019. 08. 26.

legújabb vélemény

Kiváló s egyben nagyon komoly zsarufilm, ami meg is marad a realitás talaján, létrehozva egyfajta valóságérzetet. Mindenféle látványelem vagy túlzott akciójelenet nélkül dolgozik és emiatt a film mindvégig feszült légkört alkot. A zöldfülű főszereplő... több»

 
Deku   2017. 07. 17.

Talán a lehető legjobb akció film ez Denzel Washington-tól és ebbe belekötni nem lehet. Hihetetlen jó volt a színészi munka, a forgatókönyv is kikezdhetetlen.


 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

Kemény,brutális,agresszív,és néha gyomorforgató a film.Denzel Washington talán legjobb filmje,de Ethan Hawke sem marad el tőle.Végig feszültség alatt tart,nem enged el! Kötelező darab.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Az elején nem értettem miért ennyire unszimpatikus Denzel, aztán a vége felé megvilágosodtam. Nagyon nagyon izgalmas volt és tetszett a vége, ügyesen lett megoldva az egész.

 
harnas1207   2019. 01. 10.

Nagyon örültem, hogy végre meg tudtam nézni ezt a filmet, hiszen a kedvenc műfajom egyik legkedveltebb darabja. A korrupt zsarus filmek soha nem voltak népszerűek és ritka, hogy híres színészek kerülnek főszerepbe. Sajnos a film csak felületesen pisz... több»

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Az az én meglátásom, hogy ez a film több, mint egyszerű látványorgia. Komoly üzenete van. Persze nem csak az effektek és a látványvilág miatt, hanem a sztori, amit aláépítettek, kiválóan szerepel.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

Pokolian kemény film, Denzel Washington és Ethan Hawke életük egyik legjobb alakítását nyújtják. Talán éppen azért annyira felkavaró a Kiképzés, mert a látottak azt juttatják a néző eszébe, hogy a valóságban is előfordulhatnak hasonló esetek.

A film összbevétele 104 876 233 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 45 millió dollár volt, jelenleg 104 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Alnozo rendszámtáblája "ORP 967" egy utalás Rafael Perez rendőrtisztre, aki 1967-ben született, és akin a karakter alapul.

(kázsé)
 

Denzel Washington azt nyilatkozta, Alonzo a kedvenc szerepe, amit valaha játszott.

(kázsé)
 

Alonzo szerepére Bruce Willis is esélyes volt.

(kázsé)
 

A "b...meg" szókapcsolat 211 hangzik el a filmben.

(kázsé)
 

Az ismert krimi író és a Los Angeles-i rendőrség specialistája James Ellroy teljes időpocsékolásnak tartja a filmet.

(kázsé)
 

Eminemet is felkérték Jake Hoyt szerepére, aki, ha elvállalta volna, közös jelenetekben jelent volna meg Snoop Dogggal és Dr. Dre-vel, aki a mentora volt. De a 8 mérföld forgatása miatt sajnos el kellett utasítania az ajánlatot.

(kázsé)
 
...Ez nyilván kellemetlen egy olyan produkció esetében, amely mondanivalójának elengedhetetlen részét képezi a hitelesség, de ettől függetlenül Fuqua és Ayer remekül valósította meg a rendőrkrimik új alapra helyezését. Utóbbi pedig gyakorlatilag még egy évtizeden keresztül folytatta a Training Dayben megkezdetteket, hogy végül Az utolsó műszakban számoljon le tökéletesen és végleg a műfaj összes illúziójával. 8.5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.