Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Kiképzés (2001)

Training Day
Filmadatlap
 
28
Szereplők
17
Vélemények
24
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 07. 17.

Talán a lehető legjobb akció film ez Denzel Washington-tól és ebbe belekötni nem lehet. Hihetetlen jó volt a színészi munka, a forgatókönyv is kikezdhetetlen.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Az elején nem értettem miért ennyire unszimpatikus Denzel, aztán a vége felé megvilágosodtam. Nagyon nagyon izgalmas volt és tetszett a vége, ügyesen lett megoldva az egész.


 
harnas1207   2019. 01. 10.

Nagyon örültem, hogy végre meg tudtam nézni ezt a filmet, hiszen a kedvenc műfajom egyik legkedveltebb darabja. A korrupt zsarus filmek soha nem voltak népszerűek és ritka, hogy híres színészek kerülnek főszerepbe. Sajnos a film csak felületesen piszkál bele ebbe a stílusba és nem is igazán tud újat mutatni. legalábbis nekem nem. Ennek oka lehet az volt, hogy Denzel miatt nem akartak egy durvább filmet forgatni. Akárhogy is, egyszer nézhető a film, de inkább csalódás volt. Egyébként Denzel Washington egyik legjobb alakítása.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

Pokolian kemény film, Denzel Washington és Ethan Hawke életük egyik legjobb alakítását nyújtják. Talán éppen azért annyira felkavaró a Kiképzés, mert a látottak azt juttatják a néző eszébe, hogy a valóságban is előfordulhatnak hasonló esetek.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nagyon izgalmas, pontosan megírt történet, a színészek fantasztikusak a szerepükben, a hangulat, amit megteremt, megfogja a nézőt (és egy darabig nem is engedi el).

 
...Ez nyilván kellemetlen egy olyan produkció esetében, amely mondanivalójának elengedhetetlen részét képezi a hitelesség, de ettől függetlenül Fuqua és Ayer remekül valósította meg a rendőrkrimik új alapra helyezését. Utóbbi pedig gyakorlatilag még egy évtizeden keresztül folytatta a Training Dayben megkezdetteket, hogy végül Az utolsó műszakban számoljon le tökéletesen és végleg a műfaj összes illúziójával. 8.5/10 több»
 

A film költségvetése 45 millió dollár volt és jelenleg 104 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Alnozo rendszámtáblája "ORP 967" egy utalás Rafael Perez rendőrtisztre, aki 1967-ben született, és akin a karakter alapul.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.