Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Kiképzés

(Training Day)
 
Loborg  2016. 04. 22.

Fantasztikusan jó film , a színészekre a szerepet mintha ráöntötték/ ráírták volna , nem egy egyszerű történet, magával ragadja a nézőt és végig leköti a film nézése közben. Az akciók rajongóinak kihagyhatatlan.

 
Deku  2017. 07. 17.

Talán a lehető legjobb akció film ez Denzel Washington-tól és ebbe belekötni nem lehet. Hihetetlen jó volt a színészi munka, a forgatókönyv is kikezdhetetlen.

 
D. Wolfe  2016. 04. 15.

Pokolian kemény film, Denzel Washington és Ethan Hawke életük egyik legjobb alakítását nyújtják. Talán éppen azért annyira felkavaró a Kiképzés, mert a látottak azt juttatják a néző eszébe, hogy a valóságban is előfordulhatnak hasonló esetek.

 
Bizsu82  2015. 04. 26.

Ezektol a szineszektol mindenképpen jobbat vártam, szóval nekem csalódás volt. Keszekusza sztori, sablonos akciójelenetek. Joindulattal egyszer nezheto.

 
Zoer8993  2017. 05. 29.

Eszméletlenül ütős és izgalmas film lett. Nem is vártam kevesebbet Denzel Washingtontól, hisz annyira élethűen játszotta karakterét, hogy bárki beletudta képzelni magát egy ilyen élethelyzetbe.

Kiképzés / Training Day (2001)
...Ez nyilván kellemetlen egy olyan produkció esetében, amely mondanivalójának elengedhetetlen részét képezi a hitelesség, de ettől függetlenül Fuqua és Ayer remekül valósította meg a rendőrkrimik új alapra helyezését. Utóbbi pedig gyakorlatilag még egy évtizeden keresztül folytatta a Training Dayben megkezdetteket, hogy végül Az utolsó műszakban számoljon le tökéletesen és végleg a műfaj összes illúziójával. 8.5/10
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Alnozo rendszámtáblája "ORP 967" egy utalás Rafael Perez rendőrtisztre, aki 1967-ben született, és akin a karakter alapul.

(kázsé)
 

Denzel Washington azt nyilatkozta, Alonzo a kedvenc szerepe, amit valaha játszott.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.