Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Kiképzés

(Training Day)
 
28
12
8
24
 
Deku   2017. 07. 17.

Talán a lehető legjobb akció film ez Denzel Washington-tól és ebbe belekötni nem lehet. Hihetetlen jó volt a színészi munka, a forgatókönyv is kikezdhetetlen.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

Pokolian kemény film, Denzel Washington és Ethan Hawke életük egyik legjobb alakítását nyújtják. Talán éppen azért annyira felkavaró a Kiképzés, mert a látottak azt juttatják a néző eszébe, hogy a valóságban is előfordulhatnak hasonló esetek.

 
Loborg   2016. 04. 22.

Fantasztikusan jó film , a színészekre a szerepet mintha ráöntötték/ ráírták volna , nem egy egyszerű történet, magával ragadja a nézőt és végig leköti a film nézése közben. Az akciók rajongóinak kihagyhatatlan.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nagyon izgalmas, pontosan megírt történet, a színészek fantasztikusak a szerepükben, a hangulat, amit megteremt, megfogja a nézőt (és egy darabig nem is engedi el).

 
Bizsu82   2015. 04. 26.

Ezektol a szineszektol mindenképpen jobbat vártam, szóval nekem csalódás volt. Keszekusza sztori, sablonos akciójelenetek. Joindulattal egyszer nezheto.

Smoking Barrels - Kiképzés / Training Day (2001)
...Ez nyilván kellemetlen egy olyan produkció esetében, amely mondanivalójának elengedhetetlen részét képezi a hitelesség, de ettől függetlenül Fuqua és Ayer remekül valósította meg a rendőrkrimik új alapra helyezését. Utóbbi pedig gyakorlatilag még egy évtizeden keresztül folytatta a Training Dayben megkezdetteket, hogy végül Az utolsó műszakban számoljon le tökéletesen és végleg a műfaj összes illúziójával. 8.5/10
 

A film költségvetése 45 millió dollár volt és jelenleg 104 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Denzel Washington a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Alnozo rendszámtáblája "ORP 967" egy utalás Rafael Perez rendőrtisztre, aki 1967-ben született, és akin a karakter alapul.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.