Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
12
Szereplők
10
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 15.

A címe borzalmas és valahogy a története sem fogott meg, mert olyan dolgok történtek benne ami egy 50 kilós lány nem tud megtenni, így meg már nem volt valóságos.

 
Deku   2017. 10. 23.

Egyszerűen elképesztő, hogy mennyire valóságosnak tűnik benne minden pillanat. Kiváló mű! Nagyon könnyen megkedveli az ember a karaktereket benne és a történet színvonala is igazán elbűvölő, magával ragadó.


 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

Igazi kétszereplős dráma, thriller. A fiatal színésznő nagyon jól játssza a szerepét, bár az látszik, hogy nem tinédzser. Nagyon feszült hangulatú, a székbe szegezi a nézőt.

 
nanita95   2018. 04. 28.

nem volt annyira rossz de nem is mondanám hogy fergetegesen jó volt. Thriller kategóriájában megállja a helyét, viszont voltak benne olyan számomra fel nem fogható dolgok amiktől a teljes kép torzul. Csak hogy szemezzek párat ezek közül példaképp hoznám azt hogy egy 14 éves lány hogyan oknyomozza ki a tettesek kilétét, vagy hogy egy felnőtt férfi aki mellesleg pedofil és nem nyeszlett testfelépítésű, hogyan dönthet többször is le a lábáról eg pici lány? Vagy az a tény hog a kiscsaj egy kész forgatókönyvvel érkezik és a csávónak annyi más lehetséges opciója lehetne mégis az előre a lány által eltervezett úton halad ahelyett hogy kicsit használná az agyát. Ezekkel ellentétben viszont a színészi játék (igen annak a két embernek a játéka) Nagyon hiteles és jól szituált. De ez nem billenti a mérleget a másik oldalra a sztoriban lévő lyukak nem feszültséget gerjesztenek hanem csak kérdéseket ... hogy akkor most mi a p***a van?

 
Loborg   2015. 09. 29.

Nem számítottam különösebben maradandó élményre ( a jó imdb értékelés ellenére sem ) , mégis újranézős film lett belőle . Jól felépített sztori, végig izgalommal tele.

Ellen Page
 

Ellen Page az előző filmje forgatáskor le kellett, hogy borotválja a fejét, ezért a meghallgatáson fiúnak nézték.

(kázsé )
 

A forgatás 18 napig tartott.

(kázsé )
 

Ellen Page szerint a legnehezebb jelenet az volt, mikor újra meg újra tiramisut kellett ennie, pedig már nem bírt többet.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.