Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Cukorfalat (2005)

Hard Candy
Filmadatlap
 
12
Szereplők
13
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Elliot Page

Videók (1)

 
kabel   2022. 05. 22.

legújabb vélemény

1
Érzelmi manipuláció

A film ezt csinálja velünk, két ember harcát látjuk, és folyamatosan változik kinek hiszünk. Erős színészi játék és a nyomasztó hangulat miatt ez elég izgalmas film.

 
F79   2021. 10. 07.

a nap véleménye

2
Két deviáns fájdalmas közelharca

A film jól feladja a leckét. Kivel érezzünk együtt? Egy újabb prédára vadászó, csapdába ejtett pedofillal? Vagy az önjelölt igazságosztó, önbíráskodó lánnyal? Gyorsan elintézhetnénk a választ azzal, hogy egyikükkel sem. Egyáltalán hogyan is merülhet ... teljes kritika»

 
indingo   2017. 10. 15.

0

A címe borzalmas és valahogy a története sem fogott meg, mert olyan dolgok történtek benne ami egy 50 kilós lány nem tud megtenni, így meg már nem volt valóságos.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Egyszerűen elképesztő, hogy mennyire valóságosnak tűnik benne minden pillanat. Kiváló mű! Nagyon könnyen megkedveli az ember a karaktereket benne és a történet színvonala is igazán elbűvölő, magával ragadó.

 
dailyfilmsan   2018. 04. 28.

0

nem volt annyira rossz de nem is mondanám hogy fergetegesen jó volt. Thriller kategóriájában megállja a helyét, viszont voltak benne olyan számomra fel nem fogható dolgok amiktől a teljes kép torzul. Csak hogy szemezzek párat ezek közül példaképp hoz... több»

 
stevepisti   2020. 11. 15.

0

Nagyon jó film, végig tartja a feszkót, kétségek közt tartja a nézőt, vajon kinek higgyünk, kinek van igaza. Egészen az utolsó percekig tudja húzni vele a nézőt. Bár kétszereplős film, egyáltalán nem érződött rajta, hogy netán unalomba fulladt volna ... több»

 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

0

Igazi kétszereplős dráma, thriller. A fiatal színésznő nagyon jól játssza a szerepét, bár az látszik, hogy nem tinédzser. Nagyon feszült hangulatú, a székbe szegezi a nézőt.

A film összbevétele 1 007 962 dollár volt (imdb.com).

 

Elliot Page az előző filmje forgatáskor le kellett, hogy borotválja a fejét, ezért a meghallgatáson fiúnak nézték.

(kázsé)
 

A forgatás 18 napig tartott.

(kázsé)
 

Elliot Page szerint a legnehezebb jelenet az volt, mikor újra meg újra tiramisut kellett ennie, pedig már nem bírt többet.

(kázsé)
 

Hayley szerepére több mint 300 lányt hallgattak meg.

(kázsé)
 

Elliot Page 17 volt, miközben 14 éves lányt játszott.

(kázsé)