Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Cukorfalat

(Hard Candy)
 
12
9
6
7
 
indingo   2017. 10. 15.

A címe borzalmas és valahogy a története sem fogott meg, mert olyan dolgok történtek benne ami egy 50 kilós lány nem tud megtenni, így meg már nem volt valóságos.

 
Deku   2017. 10. 23.

Egyszerűen elképesztő, hogy mennyire valóságosnak tűnik benne minden pillanat. Kiváló mű! Nagyon könnyen megkedveli az ember a karaktereket benne és a történet színvonala is igazán elbűvölő, magával ragadó.

 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

Igazi kétszereplős dráma, thriller. A fiatal színésznő nagyon jól játssza a szerepét, bár az látszik, hogy nem tinédzser. Nagyon feszült hangulatú, a székbe szegezi a nézőt.

 
Loborg   2015. 09. 29.

Nem számítottam különösebben maradandó élményre ( a jó imdb értékelés ellenére sem ) , mégis újranézős film lett belőle . Jól felépített sztori, végig izgalommal tele.

 
FarZoo   2015. 06. 26.

Nagyon érdekes az alapsztori. A film tartalmaz fordulatokat, nem kiszámítható. Egyedi a hangulata, átlagos filmtől eltérő, magával ragadó. A fiatal színésznő alakítása kiváló, tapasztalt színésznőkkel felvehetné a versenyt.

Ellen Page
 

Ellen Page az előző filmje forgatáskor le kellett, hogy borotválja a fejét, ezért a meghallgatáson fiúnak nézték.

(kázsé )
 

A forgatás 18 napig tartott.

(kázsé )
 

Ellen Page szerint a legnehezebb jelenet az volt, mikor újra meg újra tiramisut kellett ennie, pedig már nem bírt többet.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.