A rivalizálás a siker legnagyobb motivációja? Kevesen tudják megközelíteni az autóipari legendák, Ferruccio Lamborghini és Enzo Ferrari rivalizálását. Az új film, a Lamborghini - A férfi a legenda mögött egy embernek az autóversenyzői halhatatlanság elérésére irányuló törekvését tárja fel.

A film nyomon követi Lamborghini felemelkedését a traktorgyártástól a Genfi Nagydíjra méltó autó gyártásáig. Miközben az olasz autógyártás történetének meghatározó alakjává vált, a film feltárja a személyes életének viharos és győzedelmes időszakát is.

A Lamborghini Bobby Moresco író-rendező munkája. Az Ütközések Oscar-díjas társszerzője több médiumban is megfordult már, többek között a legjobb filmet nyert film televíziós adaptációjának egyes epizódjainak executive producereként és rendezőjeként. 

A film főszereplője Frank Grillo, mint Lamborghini; a veterán színész Gabriel Byrne mellett, aki a szintén lenyűgöző Ferrarit alakítja. Mira Sorvino kelti éltre Lamborghini második feleségét, Annitát.

A film hivatalos szinopszisa:

Az Oscar-díjas Mira Sorvino és az Ütközések forgatókönyvírója közreműködésével készült izgalmas, nagy sebességű életrajzi film a zseniális autófeltaláló, Ferruccio Lamborghini történetét meséli el. Ferruccio egész életében arról álmodott, hogy legyőzi régi riválisát, Enzo Ferrarit - és a közelgő Genfi Nagydíj lehet az esélye arra, hogy végleg megelőzze Ferrarit. De vajon Ferruccio fel tudja-e készíteni még nem tesztelt járművét a győzelemre, miközben a verseny már csak hónapok kérdése? A verseny elkezdődött!

Egy legenda személyes és szakmai csalódásokkal néz szembe a Lamborghini című filmben: Lamborghini: Az ember a legenda mögött. A film november 18-án debütál a mozikban!

dráma | életrajzi | sportfilm

A régi rivális Enzo Ferrari legyőzésének reményében Ferruccio Lamborghini megpróbálja felkészíteni még nem tesztelt autóját a közelgő Genfi Nagydíj győzelmére. több»