Pokoli lecke

Pokoli lecke

Sleepers
JRD

Négy fiú egy gyerekes csínnyel megöl egy embert. Javítóintézetbe kerülnek, ahol pokoli megaláztatásban lesz részük. Amikor felnőttként újra találkoznak, kiderül, hogy kettőjük megölte egyik kínzójukat. A másik kettő azonnal segítségükre siet, hátha sikerülhet végre feldolgozniuk a múlt… Több

Rendező: Barry Levinson
Forgatókönyvíró: Lorenzo Carcaterra, Barry Levinson
Premier (HU): 1997.04.03.

2022.11.23 JRD

A kevés filmek egyike, melyek megérintik az embert. A filmes dömpingben nincs sok ilyen alkotás. A színészek önmaguk legjavát adták ebben a történetben. Talán elkelne több ilyen magvas film a mai világban. Mindenképpen érdemes a figyelemre, bizton állíthatom. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2017.05.07 mamiéstöti2

Felejthetetlen film. Az egyik kedvencem, akárhányszor megy a tv-ben megnézem. A szereposztásról már nem is beszélve. Manapság ilyen filmeket nem csinálnak sajnos.

2019.01.26 Discidium Mentis

Nincs bonyolult cselekmény,nincsenek benne hihetlen effektek,de mégis valahogy nyomot hagy az emberben,aki nézi...Hiteles,főleg nekem Kevin Bacon alakítása tetszett benne !Ajánlott film mindenkinek.

2015.05.04 ZeroHero

Elgondolkodtató és megrázó film is egyben, világsztárok tolmácsolásában. Amikor készült akkor is ritkaság számba ment a 90-es évek elején az ilyen jellegű film, mára meg már szinte teljesen kihalt.

2017.07.10 Deku

Nos ez a film tényleg az volt amit a címe is sugall. Egy pokoli lecke volt számomra, hogy ne dőljek be mindenféle hangzatos tartalomnak vagy film címnek. Ez sem volt több mint jól eladott reklám.

165,6 millió dollár volt a film összbevétele.Szerző: LionelMessi10

A film költségvetése 44 millió dollár volt.Szerző: LionelMessi10

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.Szerző: mamiéstöti2

Brad Renfro, aki a fiatal Michael Sullivan-t alakította, 2008-ban heroin túladagolás következtében elhunyt.Szerző: wintermat

Oz
1997