Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Az éjszaka urai (2007)

We Own the Night
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Érdekes, mert semmi extra, semmi különleges nincs a filmben, de mégis nagyon tetszik és magával ragad. Robert Duvall és Eva Mendes kötelezően jól hozza a rájuk bízott karaktereket, de azért a két kimagasló alakítás az Mark Wahlberg és Joaquin Phoenix fantasztikus karaktere volt. Ajánlott film mindenképpen.

 
elekm90   2020. 08. 13.

1

Nagyon rendben van James Gray filmje. Nem tartogat nagy fordulatok, de a komor, drámai hangulata nagyon el lett találva. Joaquin Phoenix nagyon jó mint mindig, Robert Duvall az apa szerepében nemkülönben. Egy-két jelenet (pl. autós üldözés az esőben ... több»

 
Deku   2017. 12. 09.

0

Meglepő, hogy én erre a filmre jókat mondok mert nem vártam tőle semmi pozitívat. Nem sokat tudok mondani de az biztos, hogy ennél remekre szabottabb filmet nem mostanában láttam.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Jó film, érdemes megtekinteni. Vannak benne túlzások, de miben nincs. Jók a színészek...Szép a női főszereplő.:-) 10/9, mert a mai világban már kincs az ilyen film, annyi a szemét.

 
Bob   2017. 11. 29.

0

Jó kis krimiről van szó. Nincs benne semmi újdonság, de az első percétől az utolsóig élvezhető. Érdemes megnézni.

 
HitGirl   2019. 10. 09.

0

Bírom ezeket a színészeket, főleg Joaquin Phoenixet, szerintem nagyon jól játszott itt is, jól be tudta mutatni ezt a karaktert. A rendezés is jó volt szerintem, nem tudnék semmi kivetnivalót találni a filmben. Nálam biztos, hogy ötös ez a film.

 
Turro   2015. 11. 05.

0

Szépen, ügyesen összerakott krimi, de sajnos nem nagyon tud semmi újat mutatni a műfaj eddigi darabjaihoz képest. Eléggé kiszámítható, nagyjából ugyanaz történik benne, mint minden ilyen típusú filmben. Persze aki ezt szereti, azt ez nem fogja zavarni, de nem is lesz túl nagy élmény a számára.

A film összbevétele 54 926 886 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 21 millió dollár volt és jelenleg 54,9 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmet részben azért tartott olyan sokáig megcsinálni, mert a rendező nem akart Torontóban forgatni, ahol sokkal olcsóbb lett volna.

(kázsé)
 

A film címe a New York-i rendőrség utcai bűncselekményekre szakosodott osztályának mottója volt.

(kázsé)
 

Az autós üldözést napsütésben vették fel, az esőt digitálisan hozták létre később.

(kázsé)
 

A Sony 11 millió dollárért vásárolta meg a filmet.

(kázsé)