Elkészült 'minden idők legkegyetlenebb zombifilmje', és októberben már otthonról nézheted

Az idei ősz durvább lesz minden eddiginél. Ugyanis két exkluzív premierrel borzoljuk az idegeket. Magyaroszágon először a Scream.hu-n lesz látható, méghozzá magyar szinkronnal a Szomorúság (Sadness) és a Kék bálna (Blue whale)! A Szomorúság minden idők legbetegebb, legfelkavaróbb zombis horrorja, amit tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlunk. Ez most véresen komoly! A Kék bálna pedig megtörtént, valós eseményeket dolgoz fel, ami nagyon felkavaró lesz. A feszült és hátborzongató hangulatot olyan filmek fokozzák mint a Követés, a Fuss, A bűnös vagy A ház, amit Jack épített. A Scream!-en igazi keményfiúk is szórakoztatnak októberben. Jönnek A feláldozhatók és John Wick is tiszteletét teszi.  Szeretsz félni? Akkor jó helyen jársz. 

A Scream! alkalmazás elérhető Android és iOS telefonokra is. Nézd kényelmesen kedvenc horrorfilmjeidet! Könnyen kezelhető és egy gombnyomással ki lehet tenni a képet okostévére.

Egy őrült, szadista és brutális horror, amiben a vérfürdő csak a kezdet, ami utána jön, ez már nem emberi.
A világjárvány elleni küzdelem után végre fellélegezhet az emberiség. Ám a vírus spontán mutálódik, és egy tudatmódosító járványt hoz létre. Az utcákon kitör az erőszak és a romlottság, a fertőzöttek a legkegyetlenebb és legszörnyűbb dolgokat követik el. A gyilkosság, a kínzás, a nemi erőszak és csonkítás csak a kezdet. A civilizáltság és a rend kora lejárt. Csak a "Szomorúság" létezik.

Egy felkavaró thriller, amely valós kiberbűncselekményeken alapul. A Kék Bálna-kihívás több mint 130 tinédzser öngyilkosságát okozta világszerte. 
Egy orosz vidéki kisvárost tinédzserek rejtélyes haláleseteinek sorozata rázza meg. Dana gyászolja kishúgát, aki szándékosan egy vonat elé lépett. Kétségbeesetten próbálja kideríteni, mi történt valójában. Dana feltárja húga online előéletét, és felfedez egy baljós közösségi médiás játékot, amely arra ösztönzi a fiatalokat, hogy egyre több önsértő kihívást vállaljanak. Ha nem teszik meg, azt kockáztatják, hogy elveszítik barátaikat, családjukat vagy saját életüket. Hogy levadássza a nővére halála mögött állókat, Dana úgy dönt, belép ebbe a halálos játékba, és ezzel kaput nyit a legkegyetlenebb rejtett online világokba.