64% 63 szavazat
Követés

Követés

Feed
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
37
Képek (37)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy baráti társaság meghívást kap egy privát, pazar szabadtéri szálláshelyre, amely egy aprócska szigeten található. Ottartózkodásuk feltétele az, hogy egy neves közösségi médiaszemélyiség védnöksége alatt minél trendibb online anyagokat készítsenek.

Egy legenda szerint a szigetet körülölelő tóban… Több


Forgatókönyvíró: Filip Hammarstrom
Ország: Svédország
Premier (HU): 2023.06.15. | Telekom TVGO (2023.09.21.)
Forgalmazó: ADS Service

Hol nézheted

 
2023.09.24 RigbyTheMad

legújabb vélemény

Tipikus agyatlan film

Nagyon-nagyon kerüljük az ilyen fajta filmeket. Megpróbáltuk, hiba volt. Azt találtuk, sok helyen nincsen benne meztelenség és szexjelenet. Viszont a társadalom korcs, és nekik a fürdőruhából kivillanó segg nem számít, ami szinte nem takar semmit. Sajnos tipikus trikóban sikonyálós film lett. Egyik jelenetben a fészerben rajta volt a nőn a hosszú felső, miután elkapja a hapsi a nőt, a megvágás után egyből trikóban feszített. Szánalmas. Durva, hogy ilyet leszinkronizáltak. Sajnos tekerés nélkül nem néztük volna meg. Sok agyatlan részt át kellett tekerni.

0
 
2023.06.16 Mirci

Egy csapat influencer egy kis szigeten ragad, ahol a legenda szerint egy boszorkány lakik. Egymás után kezdenek eltűnni és meghalni. Kissé naiv horrorfilm, az ötletet nem volt nehéz kitalálni. Ráadásul, ha az ellenség odakint van, és mindenki egy sát... Több

0
 
2023.06.15 lakilúk

Igazából minden pillanatban azon röhögtem, hogy itt mindenki milyen hülye, de mindegy. Van némi vér, gyakori viharok és éjszaka = hangulat, szépen le van filmezve. Összességében egy átlagos film, amit nem fájdalmas nézni.

0
 
2023.06.16 Balázs Fehérvári

Kritikán aluli

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Horrorkedvelőként ez a film kiverte a biztosítékot. Még egy ekkora unalmas, rossz filmet régen láttam. Semmiről nem szól. Ha teheted, ne adj pénzt érte, várd meg, míg fent lesz valami platformon, mert egy öt forintot nem érő vacak! Elmennek egy szigetre páran, és az egész film alatt egy árnyékot látni, ami próbál ijesztgetni, és az utolsó tíz percben kiderül, hogy aki oda hívta őket, az ijesztegeti az embereket. Még egy ilyen vontatott, unalmas filmet komolyan nem láttam! Az Ahol a folyami rákok énekelnek komolyabb film. Mentsd meg magad, ha jót akarsz!

0

A film 10 152 690 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 952 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1