Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Gyerekjáték (2019)

Child's Play
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
30
Képek
8
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

0

A baba is béna,a szereplők is,az egész olyan semmilyen.Lassú,vontatott,és unalmas.Nem félelmetes,és a történet is teljesen semmilyen.Szomorú,hogy így piacra dobták ezt a selejtet.

 
Filmdoki   2019. 06. 20.

a nap véleménye

0
Chucky, a Terminátor?

A kultikus 1988-as Gyerekjáték az évek alatt igen nagy kedvencemmé vált. Minden átgondolatlansága ellenére egy rendkívül szórakoztató horror, mely gazdagabbá tette a műfajt Chucky alakjával. Nem is kell csodálkozni a számos folytatáson, hiszen ez a v... teljes kritika»


 
7ETEDIK   2019. 06. 24.

0

Nem tudom a régi milyen volt, nem is érdekel, de ez valami borzalmas lett. Majdnem háromnegyed óra telik el, mire történik valami lényeges, egy kezemen meg tudnám számolni hány brutális jelenet volt ebben a kliséhalmazban. A mai korba helyezése a bab... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

0

Harmatgyenge és ritka unalmas alkotás. Semmitmondó és unalomig ismételt már az alatörténet, így kb allig tudtam rajta ébrenmaradni. Kár hogy ezzel a klasszikus horrorral nem tudtam jól bánni. Pedig egy jó színészgárdával klassz lehetett volna. Kár érte..

 
BoBamburg   2019. 06. 20.

0

Pont annyira jó, amennyire egy sok részt megélt gyilkos babás remake jó lehet. A cinegore.net nyereményjátékán nyertem rá premier elötti vetítésre jegyet, így a jegy árárt mindenképp megérte. De sajnos a történet eléggé buta, összecsapott és bárhogy ... több»

 
MMcFly2015   2019. 06. 24.

0
A modern kor Chucky-ja

Nem sok reménnyel ültem be a moziba, hisz Chucky ,,kalandjai” már elég sok részt megéltek ahhoz, hogy kb. a tv filmek szintjére gondoljunk, ha kijön egy újabb alkotás. Őszintén, én trilógiaként vagyok otthon az egész buliban, a franchise 2000-es évek... teljes kritika»

 
drg0602   2020. 05. 24.

0

Ez sajnos nem sikerült olyan jól. Egyszer nézhető film. Az eleje nagyon lassú, én konkrétan unatkoztam. Utána igaz események felpörögnek, de mindvégig az volt az érzésem, hogy nem nyújt maradandó élményt számomra. Egy két résztől eltekintve, sajnos tényleg felejthető film. 5/10

Galéria (30)

Gabriel Bateman
Gabriel Bateman
Gabriel Bateman
Brian Tyree Henry
Aubrey Plaza
Brian Tyree Henry
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Gabriel Bateman

Videók (8)

A film összbevétele 29 095 280 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 26 164 700 forintot termelt. A hazai mozik összesen 17 145 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film története eredetileg karácsonykor játszódott volna. Viszont az átdolgozott forgatókönyv után valamikor a karácsonyi ünnepek végén játszódik a kész film.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Lars Klevberg szerint a filmjére nagy hatással volt az 1982-es, E.T. A földönkívüli című alkotás.

(Kóborló )
 

Chucky hangjaként felmerült az Odaát című sorozat sztárjának, Jensen Acklesnek a neve is.

(Kóborló )
 

A filmben a gyerekek az 1986-os A texasi láncfűrészes mészárlás második részét nézik a tévében.

(Kóborló )
 

Az eredeti Gyerekjáték én annak folytatásainak alkotói úgy döntöttek, hogy egy különálló minisorozatban folytatják a karakter történetét, mivel a reboot készítése egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésüket.

(hp)
 

A Gyerekjáték ugyanazon a napon kerül a mozikba, mint a Toy Story 4. A dolog érdekessége, hogy mindkét film főszereplői olyan játékok, akiknek a gazdája egy Andy nevű fiatal fiú.

(hp)
 

Nem ez az első alkalom, hogy Mark Hamill Chuckyt szinkronizálja. A színész kölcsönözte ugyanis a karakter hangját a Robot Chicken című sorozat "Plastic Buffet" című epizódjában.

(hp)
 

Az 1988-as Gyerekjáték filmen dolgozók közül (beleértve a színészeket is), senki nem tért vissza a rebootra.

(hp)
 

Az eredeti Gyerekjátékkal ellentétben Chucky ezúttal egy high-tech, mesterséges intelligenciával rendelkező bábu.

(hp)
 

A Gyerekjáték az 1988-as azonos című slasher horror rebootja.

(hp)
 
Hollywoodban manapság egyre ritkábban látjuk, az alkotóknak itt mégis sikerült ráérezni, hogy a cselekménynek pontosan mely elemeit módosítva nem sérül az eredeti koncepció, és még a film értéke is nő. Bár közel sem tekinthető tökéletesnek, a Gyerekjáték kétségtelenül nem az, amire számítani lehetett. több»
 
Értékelés: 50/100 A végletekig lebutított történet egy olyan horrorfilm lett, amit csak azért néz meg az ember, hogy egy jót röhögjön, ez pedig elég egyértelműen negatív jelző a műfajban. több»
 
A Gyerekjáték-sorozatot tehát rendkívül jó érzékkel újították meg, amely minden hibájával együtt egy kellemes csalódás. több»