Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
30
Képek
8
Videók
Gyerekjáték
 
drg0602   2020. 05. 24.

legújabb vélemény

Ez sajnos nem sikerült olyan jól. Egyszer nézhető film. Az eleje nagyon lassú, én konkrétan unatkoztam. Utána igaz események felpörögnek, de mindvégig az volt az érzésem, hogy nem nyújt maradandó élményt számomra. Egy két résztől eltekintve, sajnos tényleg felejthető film. 5/10

 
Filmdoki   2019. 06. 20.

a nap véleménye

Chucky, a Terminátor?

A kultikus 1988-as Gyerekjáték az évek alatt igen nagy kedvencemmé vált. Minden átgondolatlansága ellenére egy rendkívül szórakoztató horror, mely gazdagabbá tette a műfajt Chucky alakjával. Nem is kell csodálkozni a számos folytatáson, hiszen ez a vörös hajú kis gazfickó piszok szórakoztató figura. A széria azonban nem kerülhette el a manapság maximumon pörgő remake hullámot. A hír hallatán igencsak húztam a számat, és az előzetesek is egy gyenge, a mai alacsony igényekhez igazodó filmet sejtettek velem, mely véresen komolyan akarja magát venni. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Az új Gyerekjáték egy hűsítő limonádé volt ebben a rekkenő hőségben, mely szórakoztatott, és megidézte a ... több»


 
HETEDIK   2019. 06. 24.

Nem tudom a régi milyen volt, nem is érdekel, de ez valami borzalmas lett. Majdnem háromnegyed óra telik el, mire történik valami lényeges, egy kezemen meg tudnám számolni hány brutális jelenet volt ebben a kliséhalmazban. A mai korba helyezése a babának ötletes volt, de kb. ez az összes pozitívum amit el lehet mondani erről az igen csak felejthető alkotásról!

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Harmatgyenge és ritka unalmas alkotás. Semmitmondó és unalomig ismételt már az alatörténet, így kb allig tudtam rajta ébrenmaradni. Kár hogy ezzel a klasszikus horrorral nem tudtam jól bánni. Pedig egy jó színészgárdával klassz lehetett volna. Kár érte..

 
BoBamburg   2019. 06. 20.

Pont annyira jó, amennyire egy sok részt megélt gyilkos babás remake jó lehet. A cinegore.net nyereményjátékán nyertem rá premier elötti vetítésre jegyet, így a jegy árárt mindenképp megérte. De sajnos a történet eléggé buta, összecsapott és bárhogy próbálkoztam Chucky új külsője se nyerte el a tetszésemet. Na meg lévén, hogy 18 karikás, lehetett volna több vér és erőszak benne. De ezektől eltekintve egy szórakoztató, helyenként poénos slasher.

Gabriel Bateman
Gabriel Bateman
Gabriel Bateman
Brian Tyree Henry
Aubrey Plaza
Brian Tyree Henry
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Gabriel Bateman
 
Hollywoodban manapság egyre ritkábban látjuk, az alkotóknak itt mégis sikerült ráérezni, hogy a cselekménynek pontosan mely elemeit módosítva nem sérül az eredeti koncepció, és még a film értéke is nő. Bár közel sem tekinthető tökéletesnek, a Gyerekjáték kétségtelenül nem az, amire számítani lehetett. több»
 
A Gyerekjáték-sorozatot tehát rendkívül jó érzékkel újították meg, amely minden hibájával együtt egy kellemes csalódás. több»
 
A rendezés a játékidő nagyobb részében tudatos és magával ragadó, és ugyanez mondható el a történetvezetésről is. több»

A film összbevétele 29 095 280 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 26 164 700 forintot termelt. A hazai mozik összesen 17 145 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film története eredetileg karácsonykor játszódott volna. Viszont az átdolgozott forgatókönyv után valamikor a karácsonyi ünnepek végén játszódik a kész film.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Lars Klevberg szerint a filmjére nagy hatással volt az 1982-es, E.T. A földönkívüli című alkotás.

(Kóborló )
 

Chucky hangjaként felmerült az Odaát című sorozat sztárjának, Jensen Acklesnek a neve is.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.