Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Viasztestek

(House of Wax)
 
kecsaa  2016. 09. 22. 20:04

Nekem nagyon tetszett a Viasztestek. Moziban néztem meg régen és feszülten vártam, mi lesz a történet vége. Zseniális a koncepció, ami a történések mögött van, kellően ijesztő a film.

 
Miss_Murder  2016. 09. 13. 11:20

Nagyon régi, de nagyon jó film. Sokszor láttam, szinte betéve tudom a szöveget, de minden évben legalább egyszer megnézem. Amikor először láttam, örültem, hogy végre nem egy tipikus unalmas horror filmet kaptunk és igazam lett. Nagyon jó film a maga műfajában, nem unalmas és a színészek is nagyon jól alakítanak. Van cselekménye, sok titka és rengeteg horror eleme. Nagyon jó film, ajánlom annak, aki még esetleg nem látta.

 
mozifan4  2016. 06. 08. 09:49

Engem megfogott.

 
evaspitzmuller  2016. 04. 09. 12:45

Én nagyon szeretem ezt a filmet, már nagyon sokszor láttam. Szinte minden héten egyszer megnézem.Sok ismerősöm szerint gagyi a film,de nekem tetszik a történet is ,a szereplők is hozzák a karaktereket,bár Paris Hiltont kihagytam volna.Élethűek a viaszbábok.Jók a hangeffektek.

 
Ronin  2016. 04. 23. 04:37

Nem számít a jobb horror filmek közé. Az alapötlet kissé erőltetett. Van pár jó jelenet is, például a hentelések egészen jól meg vannak oldva és a városka hangulata is ott van, de nem értem, hogy miért mozognak a viasz figurák szemei, vagy ha emberre öntötték a viaszt, akkor miért nem bírnak megmozdulni, a viasz puha mint a gyurma, főleg ha melegíti az ember teste, vagy ha nem bírnak megmozdulni, akkor miért nem haltak meg.

Elisha Cuthbert
 

A történet 3. filmes feldolgozása.

(Borga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán mindössze 25%-ot kapott 151 kritika alapján.

(Borga)
 

A Tribeca Film Festival-on vetítették le először.

(Borga)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.