Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Viasztestek (2005)

House of Wax
Filmadatlap
 
24
Szereplők
25
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Elisha Cuthbert

Videók (1)

 
Vesco   2021. 11. 29.

legújabb vélemény

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sokan utálják ezt a filmet, mesterműnek én sem tartom, de nem húztam fel magam rajta, ami egy slashernél már eredmény. Nem tudom, miért a V. Price-féle Viaszbabák háza remake-jeként van számontartva, a viaszba öntött embereken kívül teljesen más a ko... több»

 
BoBamburg   2017. 12. 06.

2

Instant klasszikus B-kategóriás horror. Mikor kijött, lehettem 14-15 éves, akkor megnéztem jó sokszor (megvolt DVD-n, pörgettem is rendesen) és most mikor újra néztem jó sok év kihagyás után, azt hittem eleinte, hogy nem lesz egy hatalmas filmes élmé... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

1

Hilton egy kicsit furcsa a filmben,de még ezt is elbírja a film,kifejezetten jó kis horror. Jó képi elemekkel tarkított,ütős kis film...nézhető kategória.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ezt a filmet igazán jól összedobták a készítők. Megbolondították nem gyengén izgalommal és talán épp ez az ami miatt engem végig a képernyő elég tudott szegezni. Keresve se találtam volna jobbat.

 
Lamboh   2017. 10. 14.

0

Nem egy jó film, de kifejezetten érdekes. Paris Hilton sem idegesített annyira, mint amennyire gondoltam, hogy fog. Maga a sztori amúgy egész tettszett, csak a megvalósításával voltak helyenként gondjaim.

 
Miska bácsi   2019. 07. 04.

0

Jó párszor megnéztem anno, és visszagondolva azt kell mondanom, teljesen megérte. Nagyon leköt, mindig van benne feszültség, és bár az áldozati csapat a műfajtól elvárható módon van felépítve, és megvannak a hülye cselekedeteik, attól még szerintem e... több»

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Nagyon tetszett.végre nem egy tipikus unalmas horror. Nagyon jó film a maga műfajában is, nem unalmas. Van cselekménye, sok titka és rengeteg horror eleme, nincs túl sok vér, beteges jelenet. Nagyon remek film, ajánlom mindenkinek. A végén hagytak nyitott kaput, megérdemelt volna egy második részt.

A film összbevétele 70 064 800 dollár volt (imdb.com).

 

A történet 3. filmes feldolgozása.

(Borga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán mindössze 25%-ot kapott 151 kritika alapján.

(Borga)
 

A Tribeca Film Festival-on vetítették le először.

(Borga)
 

70 millió dolláros bevételt generált, 40 millió dollárból jött létre.

(Borga)
 

A Mystery of the Wax Museum (1933) feldolgozása, azonban a történetet jelentősen megváltoztatták.

(Borga)
 
Abszolút megéri az időnket, sőt megvan benne az a B-filmes érzés is. Kellenek az ilyen filmek. több»