A nyomozó: Justin Hartley-nek csak a pénz jár a fejében.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a krimi és a misztikus műfaj az elmúlt hónapokban némileg újjáéledt. Az amatőr nyomozók és a problémás detektívek menőbbek, okosabbak és összetettebbek, mint valaha, és egy teljesen új közönség kattant rá a képernyők hátborzongató bűntényeire és nehezen megoldható ügyeire. A 2023 végén kiderült, hogy az OA mögött álló csapat lenyűgöző módon tért vissza a Gyilkosság a világ végén című pszichológiai thrillerrel, amelyben Emma Corrin kivívta a kritikusok elismerését az amatőr nyomozó és hacker Darby Hart árnyalt alakításáért. Úgy tűnik, a 2024 is ígéretesen indul, hiszen Jodie Foster és Kali Reis jelenleg A törvény nevében 4. évadának nyomozóit alakítják.

Nemcsak az esetek lebilincselők, hanem egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy drukkolunk az ügyeket megoldani hivatott detektíveknek. Ebben a lenyűgöző műfajba illeszkedik A nyomozó, egy akció dráma tévésorozat, amelynek középpontjában Colter Shaw áll, a magányos, hihetetlen nyomkövető képességekkel rendelkező túlélő. Shaw sötét múltja és egyedi életmódja kétségkívül már az első epizódtól kezdve magával ragadja majd a nézőket, de addig is összeállítottuk ezt a hasznos útmutatót, amely mindent tartalmaz, amit a sorozatról tudni érdemes.

A nyomozó története a nomád túlélő és magányos farkas Colter Shaw életét követi, aki problémás gyermekkorát túlélve, megbízható lakókocsijával járja Amerikát a következő megoldandó ügy után kutatva. Shaw kiváló nyomolvasó képességekkel rendelkezik, és segít a hétköznapi polgároknak, valamint a rendőrségnek megoldani a zavarba ejtő bűntényeket és rejtélyeket. Fantasztikus képességeinek azonban ára van. Shaw nem hivatalos munkacíme "jutalomkereső", mert ha sikerrel jár a nyomozói munkájában, nem szégyelli követelni az ügy megoldásával járó tekintélyes pénzjutalmat. Több évnyi pályafutás és fantasztikus eredmények után Shaw következő ügye mindent megváltoztathat.

Justin Hartley (This Is Us) vezeti a sztár szereplőgárdát a magányos farkas túlélő és tehetséges nyomkereső, Colter Shaw szerepében. Hartley mellett Wendy Crewson (Good Sam), Lee Tergesen (Oz), Eric Graise (Locke & Key), Nicole Anthony (Gyerekjáték) és Oscar Chark (It's a Wonderful Knife) szerepelnek.

A Rotten Tomatoes filmkritikai portálra eddig beérkezett nézői vélemények alapján a sorozat első évada 88%-os értékelésen áll.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint az egyes részek mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintani.

dráma | krimi

Colter Shaw az országot járja régimódi lakókocsijával, hogy segítsen a rendőrségnek és magánszemélyeknek a bűncselekmények felderítésében és az eltűnt személyek... több»