Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat.

Nagyon tetszett. A történet és a helyszín kiválasztása remek operatőri munkával megvalósítva. Alaszka decemberben, nyomasztó sötétség napokon keresztül, ki tudja ezt megszokni? Csak az őslakosok leszármazottai. A 2 nyomozónő remek párost alkot, jó szereposztás. Fordulatokkal teli, néha már túl a fantáziánk határán, de mi is történt valójában? Az igazi ellenség itt éppen a tudomány és tech kapzsisága. Ajánlom azoknak, akik még emlékeznek a True Detective első epizódjának hangulatára, szerintem ez is az a színvonal.
Kétszer nézős, mivel a végére ugyan összeáll a kép, de addigra a részletek elvesznek. :-) Számomra sokatmondó volt a sorozat, minden részben az örök körforgást, az újraszületést próbálták megértetni, elénk tárni. A minduntalan vissza-visszatérő jelké... Teljes kritika