Nagy nyári sorozatajánló: 14 sorozat- és évadpremier, amire érdemes lesz figyelned

Azt már megszokhattátok, hogy heti vagy havi bontásban összegyűjtjük nektek, milyen sorozatokra és évadpremierekre készülhettek a következő időszakban. Most egy picit nagyobb léptéket választottunk és megnéztük, milyen sorozatok érkeznek az előttünk álló nyáron. Végül tizennégyet választottunk ki nektek, amelyekre szerintünk érdemes lesz időt szakítanotok a következő hónapokban.

#14

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult és teremtette meg a Bridgerton sorozat világát. Már elérhető a Netflixen.
#13

79 A siló  (2023)

(14) (1)

dráma

Apple TV+

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. több»

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. Már elérhető az AppleTV+-on.
#12

romantikus | vígjáték

Apple TV+

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. több»

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. Május 24-től az AppleTV+-on.
#11

akció | vígjáték

Disney+

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az... több»

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az iskolában találkozik egy új külföldi diákkal, még több világ ütközik össze Jin életében. Május 24-ről a Disney+-on.
#10

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

Arnold Schwarzenegger karrierjének első sorozatszerepe! Egy nyugdíjazott CIA-ügynök egy nap rájön, hogy a családjában több a hazugság mint az egész munkájában. Ezért még egyszer utoljára terepre kényszerül, hogy tisztába tegye a lánya ügyét. Premier május 25-én a Netflixen.
#9

48 Az idol  (2023)

(3) (2)

dráma | erotikus

HBO Max

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»

Jocelyn legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. Vajon romantikus öntudatra ébredése csodálatos új magasságokba repíti, vagy lelke legsötétebb és legmélyebb bugyraiba rántja le? Nyártól az HBO Maxon.
#8

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki, melynek kezdeti fázisa a Föld csendes inváziója. Júniustól a Disney+-on.
#7

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

Geralt és Ciri kalandjai folytatódnak, az egész kontinens a nyomukban van. Szörnyek, mágusok és harcosok kutatnak utánuk, ezért Geraltnak el kell Cirit rejtenie. Hogy sikerrel jár-e, az majd nyáron kiderül a Netflixen.
#6

dráma | vígjáték

Disney+

A második évadban kiderül, hogy egy étterem vezetésénél csak egy új étterem megnyitása nehezebb, és a csapatnak az engedélyek és vállalkozások őrült bürokráciájával is... több»

Az FX új vígjátéksorozata, A mackó az ételekről, a családról, a megfeszített munka őrületéről, a hajtás szépségéről és a rögös utakról szól. Miközben Carmy, a fiatal séf a The Original Beef of Chicagoland étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény konyhai csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válik. A második évad nyáron érkezik a Disney+-ra.
#5

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatják be. több»

Négy év távollét után folytatódhat a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata. A hatodik évadról szinte semmit sem árultak el a készítők, de azt már lehet tudni, hogy inkább hosszabb, már-már filmszerű epizódokra készülhetünk a már megszokott stílusban.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

A második évadról egyelőre annyit tudni, hogy mindegyik pár kapcsolata új szintre emelkedhet, középpontba kerülhet a szexualitás is. Sokan számítanak rá, hogy Elle és Tao között is románc alakul ki. És közben közeledik a szalagavató és a vizsgák is. Premier nyáron a Netflixen.
#3

73 Ahsoka  (2023)

(15) (3)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

A sorozat a Csillagok háborújának ismert karakterét, Ashoka Tanot mutatja be. Az események a Mandalori sorozat idejében játszódnak majd. több»

Újabb és újabb Star Wars-sorozatokra mindig éhesek a rajongók, és ha az egyik történetesen Ashoka Tanóról szól, akkor még inkább. Már A mandaloriban is igen erősen debütált a karakter (mármintt élőszereplős formában), így kíváncsian várjuk, milyen lesz a sorozat, amit kifejezetten neki szentelnek. A premier a tervek szerint nyáron lesz esedékes a Disney+-on. v
#2

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. Nyáron érkezhet az HBO Maxra.
#1

86 Minden kémia  (2023)

(3) (1)

dráma

Apple TV+

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a... több»

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek csak a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a laboratóriumból, ahol addig dolgozott, elfogad egy állást egy televíziós főzőműsor házigazdájaként. Elhatározza, hogy a recepteknél sokkal többre fogja megtanítani a mellőzött háziasszonyokat - és a hirtelen odafigyelő férfiakat. Még nem tudni, pontosan mikor érkezik az AppleTV+-ra.