Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
30
Képek
8
Videók

Vélemények: Gyerekjáték (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HETEDIK   2019. 06. 24.

Nem tudom a régi milyen volt, nem is érdekel, de ez valami borzalmas lett. Majdnem háromnegyed óra telik el, mire történik valami lényeges, egy kezemen meg tudnám számolni hány brutális jelenet volt ebben a kliséhalmazban. A mai korba helyezése a babának ötletes volt, de kb. ez az összes pozitívum amit el lehet mondani erről az igen csak felejthető alkotásról!

 
MMcFly2015   2019. 06. 24.
A modern kor Chucky-ja

Nem sok reménnyel ültem be a moziba, hisz Chucky ,,kalandjai” már elég sok részt megéltek ahhoz, hogy kb. a tv filmek szintjére gondoljunk, ha kijön egy újabb alkotás. Őszintén, én trilógiaként vagyok otthon az egész buliban, a franchise 2000-es évek utáni darabjaitól megkíméltem magam… Viszont azon ritka filmek közé esik a 2019-es Gyerekjáték, aminek jót tett egy újrafeldolgozás. A történetet lebutították annyira, hogy tényleg csak úgy dúlnak belőle a horror klisék, mégis a jelen korhoz igazították az ikonikus babát. Nincs semmi ,,hókuszpókusz” és lélekátvitel, csak egy (okkal!?) meghibásodott – valamennyire jószándékú – Android gyerekjáték. Nem is kell több a célközönségnek, a sztori és az... több»


 
BoBamburg   2019. 06. 20.

Pont annyira jó, amennyire egy sok részt megélt gyilkos babás remake jó lehet. A cinegore.net nyereményjátékán nyertem rá premier elötti vetítésre jegyet, így a jegy árárt mindenképp megérte. De sajnos a történet eléggé buta, összecsapott és bárhogy próbálkoztam Chucky új külsője se nyerte el a tetszésemet. Na meg lévén, hogy 18 karikás, lehetett volna több vér és erőszak benne. De ezektől eltekintve egy szórakoztató, helyenként poénos slasher.

 
Filmdoki   2019. 06. 20.
Chucky, a Terminátor?

A kultikus 1988-as Gyerekjáték az évek alatt igen nagy kedvencemmé vált. Minden átgondolatlansága ellenére egy rendkívül szórakoztató horror, mely gazdagabbá tette a műfajt Chucky alakjával. Nem is kell csodálkozni a számos folytatáson, hiszen ez a vörös hajú kis gazfickó piszok szórakoztató figura. A széria azonban nem kerülhette el a manapság maximumon pörgő remake hullámot. A hír hallatán igencsak húztam a számat, és az előzetesek is egy gyenge, a mai alacsony igényekhez igazodó filmet sejtettek velem, mely véresen komolyan akarja magát venni. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Az új Gyerekjáték egy hűsítő limonádé volt ebben a rekkenő hőségben, mely szórakoztatott, és megidézte a ... több»

 
Caravaggio1978   2019. 09. 29.
Ha nem aludtam volna el....

Végülis elaludtam a film végét...amit láttam belőle az egy vicc volt,de aki Gyerekjátékot néz az ezt keresi,méltó folytatása a sornak,de valahogy ötletesebbet vártam.

 
cosmik   2019. 06. 24.

Oké, belátom, hogy ez a legbrutálisabb Chucky film, ami valaha készült. Irtó jó, hogy a készítők végre új életet tudtak lehelni a franchisba. Engem egyszerűen még mindig kiráz a hideg, és még órákkal később is csak pörgött a fejemben a sztori és a látottak. Szerintem érdemes megnézni mindenképpen!

 
SunnyM   2019. 06. 23.

Chucky újragondolása valahogy betegebb lett, mint az eredeti volt, de végülis mondhatom, hogy jó értelemben. Egy hight tech gyilkolászós baba miért is ne lenne éppenséggel marhára beteg? :) Nem ez lesz az a horror, amit évtizedekig fogunk emlegetni, de egy cseppet sem bánom, hogy megnézem. A karakter rajongóinak kötelező, a horror rajongóknak ajánlott, aki viszont csak ismerkedik a zsánerrel, az előbb lessen rá a trailerre. :)

 
Denisqoo   2019. 06. 22.

Ez most nagyon ütött. De, azt hiszem épphogy erre volt szükségem. Bár van benne néhány kibontatlan szál, de szerintem nem is ez a lényeg. Irtó félelmetes film lett az új Gyerekjáték!

 
ringololol   2019. 06. 21.

Nem hittem volna, hogy fel lehet támasztani a hamvaiból egy ennyire leharcolt franchise-t, és ez a robot chucky sem volt éppen bizalomgerjesztő (nem abban az értelemben), de a film után azt mondom, hogy a Gyerekjáték tudott annyit tenni az elődjéhez, mint tavaly az új Halloween a sajátjához. Abszolút élvezhető horror, ami megéri a mozijegy árát.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.