2019.06.24 00:25 MMcFly2015 Olvasottság: 167x
0

A modern kor Chucky-ja

Nem sok reménnyel ültem be a moziba, hisz Chucky ,,kalandjai” már elég sok részt megéltek ahhoz, hogy kb. a tv filmek szintjére gondoljunk, ha kijön egy újabb alkotás. Őszintén, én trilógiaként vagyok otthon az egész buliban, a franchise 2000-es évek utáni darabjaitól megkíméltem magam… Viszont azon ritka filmek közé esik a 2019-es Gyerekjáték, aminek jót tett egy újrafeldolgozás.

A történetet lebutították annyira, hogy tényleg csak úgy dúlnak belőle a horror klisék, mégis a jelen korhoz igazították az ikonikus babát. Nincs semmi ,,hókuszpókusz” és lélekátvitel, csak egy (okkal!?) meghibásodott – valamennyire jószándékú – Android Gyerekjáték. Nem is kell több a célközönségnek, a sztori és az előzetes se ígér többet, mint amit kapunk, így kétlem, hogy nagy lenne a csalódás. Az első fél óra lagymatag. Inkább a szereplők (akik szintén sablon figurák) gyors bemutatására szolgál ez az idő. Sok karaktert nem ismerhetünk meg, és ez kitart a teljes játékidőig. Ami miatt működik ez a rém egyszerű történet, az pár jól működő poén, és az R besorolás tesz arról, hogy erősen a műfajon belül maradjunk…

A modern kor Chucky-ja

Ez lehet egy bűnös élvezet, egy fölösleges feldolgozás, de egy biztos: engem szórakoztatott, és ez miatt egy piszok kellemes csalódásként tudok rá visszaemlékezni. Megfelelő egyszerűséggel porolták le az eredeti Chucky sztorit, és biztosra veszem, lesz ebből még folytatás. Annak meg kifejezetten örülök, hogy mindemellett nincs elfelejtve az eredeti széria sem, hisz már hivatalos tény, hogy sorozat formájában folytatják azt a szálat is… Úgy tűnik, Chucky figurájában 30 év után is van potenciál. Várjuk!

horror

A Kaslan Corporation Buddi babái igazi játszótársai lehetnek kis tulajdonosaiknak. Nagyszerű megfigyelők, gyorsan tanulnak, remekül kiegészítik a gyártó cég egyéb termékeit.... több»

0