Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 07. 13.

Igazi kis retro horror, még is kenterbe veri a maiakat. Remek hangulatot tud teremteni. Habár badarság a története, mégis valóságosnak tűnik.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Ritka ronda ez a Chuky baba, de maga a története kedvelhető. Az első rész nekem jobban tetszik, de ez se rossz, bár nem igaz, hogy nem lehet elintézni a kis nyamvadtat.


 
BoBamburg   2017. 12. 20.

Egy icipicit gyengébb lett, mint az előző rész, de még így is egy szuper film :D Jól hozza a korra jellemzőket.

 
Filmdoki   2019. 02. 14.
Játékos baba

Chucky első ténykedése sikeres volt, a United Artists pedig már zöld utat adott a folytatásnak, mikor a céget felvásárolták, az új tulaj pedig igen gyorsan kijelentette: Nem igazán szeretne horrorfilmekkel foglalkozni. A jogokat így eladták, a szerencsés nyertes pedig a Universal lett. A stúdió nem tétlenkedett, rögtön két folytatást is berendelt, így 1990-ben Chucky visszatért. Az első rész olyan volt, mint a '80-as évek sorozatindító horrorjai általában: sötét, erőszakos és kellően komolyan vehető. A Gyerekjáték 2 pedig a korabeli folytatásoknak igyekezett megfelelni: emelték a fordulatszámot, növelték az áldozatok számát és tovább színesítették a gyilkos karakterét a lehető legkézenfekvő... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

Méltó folytatása az első résznek, pörgősebb, keményebb, viccesebb, itt már kezd kiforrani Chuky igazi karaktere ;)

Alex Vincent
Grace Zabriskie
Alex Vincent
Alex Vincent
Jenny Agutter
Alex Vincent
Christine Elise
Jenny Agutter
Gerrit Graham
Jenny Agutter
Alex Vincent
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.