Gyerekjáték 2. (1990)

Grace Zabriskie
Christine Elise
Gerrit Graham
Alex Vincent

Sabnock Sanatory   2020. 08. 30.

Nem értettem,és most sem a koncepciót.Semmi félelmetes sincs a filmben,talán a zene,ami rendben van,de hogy egy ilyen kis műanyag baba mennyi bajt okoz,és nem lehet elpusztítani,hát ez nevetséges!Ráadásul a színészek is idegesítőek voltak.

Kóborló   2020. 03. 15.

a nap véleménye

A gyilkos baba visszatér

Nem kellett sokat várni, hogy a gyilkos hajlamú, megszállott baba, Chucky újra visszatérjen, és ott folytassa tevékenykedését, ahol az előző részben meggátolták benne. Az első Gyerekjáték film nem lett egy rossz alkotás, mondhatni sok olyan pillanata... teljes kritika»

indingo   2019. 07. 13.

Igazi kis retro horror, még is kenterbe veri a maiakat. Remek hangulatot tud teremteni. Habár badarság a története, mégis valóságosnak tűnik.

BoBamburg   2017. 12. 20.

Egy icipicit gyengébb lett, mint az előző rész, de még így is egy szuper film :D Jól hozza a korra jellemzőket.

Bazzzsi   2017. 10. 20.

Ritka ronda ez a Chuky baba, de maga a története kedvelhető. Az első rész nekem jobban tetszik, de ez se rossz, bár nem igaz, hogy nem lehet elintézni a kis nyamvadtat.

Filmdoki   2019. 02. 14.

a nap véleménye

Játékos baba

Chucky első ténykedése sikeres volt, a United Artists pedig már zöld utat adott a folytatásnak, mikor a céget felvásárolták, az új tulaj pedig igen gyorsan kijelentette: Nem igazán szeretne horrorfilmekkel foglalkozni. A jogokat így eladták, a szeren... teljes kritika»

Owotonor   2019. 02. 12.

Az első résznél nem volt jobb, viszont játékos hangulatban ez volt a jobb, a játéküzem nagyon kellemes kis helyszín volt a filmben, egy jól sikerült folytatás lett szerencsére.

Brad Dourif, aki Chucky hangját szolgáltatta, nagyon kevés alkalommal tartózkodott a forgatáson, ezért a hangját utómunkálatokkal illesztették Chucky jeleneteihez.

(Kóborló )

Ez volt az első Gyerekjáték film, amit az Universal stúdió mutatott be, míg az első rész az MGM United Artists gondozásában került bemutatásra.

(Kóborló )

A filmet 1990 november második hetén mutatták be, és az amerikai box-office lista első helyén nyitott.

(Kóborló )

A film költségvetése 13 millió dollár volt, amit a bemutatója nyitóhétvégéjén majdnem egyből vissza is termelt.