Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Gyerekjáték 2. (1990)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2019. 07. 13.

Igazi kis retro horror, még is kenterbe veri a maiakat. Remek hangulatot tud teremteni. Habár badarság a története, mégis valóságosnak tűnik.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Ritka ronda ez a Chuky baba, de maga a története kedvelhető. Az első rész nekem jobban tetszik, de ez se rossz, bár nem igaz, hogy nem lehet elintézni a kis nyamvadtat.


 
BoBamburg   2017. 12. 20.

Egy icipicit gyengébb lett, mint az előző rész, de még így is egy szuper film :D Jól hozza a korra jellemzőket.

 
Filmdoki   2019. 02. 14.
Játékos baba

Chucky első ténykedése sikeres volt, a United Artists pedig már zöld utat adott a folytatásnak, mikor a céget felvásárolták, az új tulaj pedig igen gyorsan kijelentette: Nem igazán szeretne horrorfilmekkel foglalkozni. A jogokat így eladták, a szerencsés nyertes pedig a Universal lett. A stúdió nem tétlenkedett, rögtön két folytatást is berendelt, így 1990-ben Chucky visszatért. Az első rész olyan volt, mint a '80-as évek sorozatindító horrorjai általában: sötét, erőszakos és kellően komolyan vehető. A Gyerekjáték 2 pedig a korabeli folytatásoknak igyekezett megfelelni: emelték a fordulatszámot, növelték az áldozatok számát és tovább színesítették a gyilkos karakterét a lehető legkézenfekvő... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

Méltó folytatása az első résznek, pörgősebb, keményebb, viccesebb, itt már kezd kiforrani Chuky igazi karaktere ;)

 
Owotonor   2019. 02. 12.

Az első résznél nem volt jobb, viszont játékos hangulatban ez volt a jobb, a játéküzem nagyon kellemes kis helyszín volt a filmben, egy jól sikerült folytatás lett szerencsére.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

Nagyszerű folytatás lett, egyszerűen megunhatatlan ez a játék baba..mindig sírok a nevetéstől, mikor meglátom azt az idétlenül megformált képét, bár gondolom direkt így alakították.

 
sorsugynok   2019. 09. 20.
A kevesebb néha több (lehetne)

A Gyerekjáték első része abszolút pozitív meglepetés volt. Remek érzékkel megírt, hangulatos, ügyes horrorfilm, mely a másfél órás játékidő alatt végig fenntartotta a figyelmet. Ezzel szemben a második rész elkövet minden olyan hibát, ami a folytatások sajátja. Minden téren emelni akarta a tétet – ez már a jócskán megnövelt költségvetésből is azonnal szemet szúr –, és sajnos el is bukik a próbálkozásban. Míg az első rész remekül adagolta a feszültséget, itt ennek nyomát sem látjuk. Minden kiszámítható, nincs egyetlen fordulata sem a filmnek. Bár a gyilkosságok ötletesek, a felületes karakterábrázolás miatt senkihez nem kötődünk igazán, így az elhalálozások is tét nélküliek, csupán csak új... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.