Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
60
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kóborló   2020. 03. 23.

legújabb vélemény a nap véleménye

Katonadolog, Chucky!

Az 1988-ban bemutatott, Gyerekjáték című horrorszéria 1991-ben már azzal büszkélkedhetett, hogy e rövid idő alatt képes volt trilógiává bővülni, de mint oly sok filmnél, ez esetben is ez a fajta kapkodás folyamatos minőséggyengüléshez vezettet. Míg az első Gyerekjáték (még a hibái ellenére is) egy szerethető kis horrorfilm volt, addig a második rész nem vállalt túl sokat, hisz tulajdonképpen leutánozták a készítők az első rész receptjét annyi változtatással, hogy a széria gonoszára összpontosítottak elsősorban. Ezért is merném azt írni, hogy Chucky karaktere a második részben született meg. Illetve volt még egy hatalmas előnye a második résznek a harmadik felvonással szemben, mégpedig az, h... több»

 
Filmdoki   2019. 02. 15.

Minden játék kimegy egyszer a divatból

Mint írtam a második résznél, a Universal a jogok megszerzése után rögtön két folytatást rendelt be. Chucky így nem csak 1990-ben, de egy évvel később is feltűnt a vásznakon. Az már más kérdés milyen minőségben. A második etap legyen bármennyire is bugyuta, valamiféle minőséget még tükröz. A harmadik rész ellenben hiába mutat fel ugyan olyan hülyeségeket, mint elődje, egyszerűen képtelen kompenzálni őket, ezáltal egy fáradt és vérgagyi produkció. A történet jó néhány évet ugrik előre. Andy folyamatosan nevelőszülőket vált és éberen figyel, nehogy "kedves barátja" újra feltűnjön. Aggodalma nem ok nélküli, ugyanis a Jófiú babákat gyártó üzem a Chucky körüli felhajtás lecsillapodását követően ú... több»


 
NGN   2020. 01. 16.

Itt már kezdett csökkenni a színvonal, a sztori sem volt túl érdekes. Chucky azért még a régi volt, de ennél a résznél kellett volna abbahagyni.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Korábbi részek jobban tetszettek, valahogy már a hangulat nem a régi. A története kicsit erőltetett és sok minden kiszámítható volt benne, bár még így is ver egy-két mai horrort.

 
BoBamburg   2017. 12. 21.

Sajnos nem ér fel az előző két részhez minőségében. Történet ugyanaz, Chuky feltámad és megpróbálja elkapni Andyt, közbe pedig megöl pár másik embert... Meg én sajnáltam hogy nem ugyanaz a kis srác játszotta Andyt (persze itt a történet szerint eltelt 8 év - amit mondjuk nem értettem miért kellett ekkorát ugrani, mikor a valóságban csak 1 év telt el a két film között - ), nekem az szimpatikusabb volt.

Andrew Robinson
Justin Whalin
Perrey Reeves
Justin Whalin
Perrey Reeves
Justin Whalin
Travis Fine
Perrey Reeves
Justin Whalin
Justin Whalin
Perrey Reeves
Justin Whalin
Perrey Reeves
Justin Whalin
Andrew Robinson
Andrew Robinson
Justin Whalin
Perrey Reeves
Dakin Matthews
Travis Fine
Justin Whalin
Perrey Reeves
Andrew Robinson

A film összbevétele 20 560 255 dollár volt (imdb.com).

 

Egy interjú során a film forgatókönyvírója, Don Mancini, és a Chucky hangját szolgáltató színész, Brad Dourif elárulták, hogy ezt a részt kedvelik a legkevésbé az összes közül. Mégpedig azért, mert a forgalmazó stúdió, az Universal nagyon siettette a film elkészültét, így mindketten nagyon kevés eredetiséget találtak benne.

(Kóborló )
 

Egy 1991-ben elkövetett angliai gyilkosság miatt a filmet Angliában egészen 2002-ig betiltották.

(Kóborló )
 

Ez volt az utolsó számozott Gyerekjáték rész. A további folytatásoknál már Chucky nevét használták a címválasztásoknál.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.