Túl a barátságon

Túl a barátságon

Brokeback Mountain
juliS

Ennis Del Mar és Jack Twist először Joe Aguirre birtokán találkoznak, amikor mindkettőjük munkát keres. Először barátság, majd egy sokkal mélyebb kötődés is kialakul közöttük. Aztán útjaik szétválnak, mindketten családot alapítanak. Négy évvel később Jack átutazóban van Wyomingban,… Több

Rendező: Ang Lee
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2006.03.30.

2020.09.16 Lonka

Nagyon megrázó film és nem csak a beteljesületlen szerelem miatt. Én mindig bőgök rajta. Imádom!

2018.03.15 indingo

Az egyik kedvencem Ang Leetől. Valahogy magával ragadja az embert a történet. Nem egy szokványos sztori, remek a szereposztása és hiteles is. A vége eléggé pityergős.

2017.07.26 Deku

Ez nagyon furcsa volt, tökre mást vártam mint amit végig néztem és ez nem jött be. Ritka nagy csalódás volt a film. Pedig nagy elvárásokkal tettem le a voksomat a film mellett.

2016.01.25 szaka123

A színészek kiválóak. Megvolt a kémia Heath és Jake között. SPOILER - Nagyot néztem, amikor két ennyire ismert színész egymásnak esik a vásznon - SPOILER VÉGE. Jó a sztori is, elég sok időt felölelő dráma, hosszú játékidővel, ami gyorsan elröppen, de a hatása alá kerülsz!

2019.08.06 Szilonka

Imádtam a film természetközeliségét, szinte éreztem a friss levegőt az arcomon. A története gyönyörű és megrázó.

Anne Hathaway Sienna Millert ütötte ki a nyeregből a Laureen szerepéért folyó harcban.Szerző: ArpiHajdu és Réci

Anne Hathaway úgy nyilatkozott, csak akkor vállal meztelen jelenetet a filmvásznon, ha annak fontos jelentőssége van a történetben, 22 éves korában a Túl a barátságon-ért azonban ezt is bevállalta a színésznő.Szerző: ArpiHajdu és Réci

Jake Gyllenhaal a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.Szerző: mamiéstöti2

Heath Leadger filmbeli feleségétől Michelle Williams-től, valóságban jegyesétől született gyermekük.Szerző: Kirana80