Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Túl a barátságon (2005)

Brokeback Mountain
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 03. 15.

Az egyik kedvencem Ang Leetől. Valahogy magával ragadja az embert a történet. Nem egy szokványos sztori, remek a szereposztása és hiteles is. A vége eléggé pityergős.

 
Deku   2017. 07. 26.

Ez nagyon furcsa volt, tökre mást vártam mint amit végig néztem és ez nem jött be. Ritka nagy csalódás volt a film. Pedig nagy elvárásokkal tettem le a voksomat a film mellett.


 
szaka123   2016. 01. 25.

A színészek kiválóak. Megvolt a kémia Heath és Jake között. SPOILER - Nagyot néztem, amikor két ennyire ismert színész egymásnak esik a vásznon - SPOILER VÉGE. Jó a sztori is, elég sok időt felölelő dráma, hosszú játékidővel, ami gyorsan elröppen, de a hatása alá kerülsz!

 
Szilonka   2019. 08. 06.

Imádtam a film természetközeliségét, szinte éreztem a friss levegőt az arcomon. A története gyönyörű és megrázó.

 
VvV   2019. 10. 27.

Gyönyörűen fényképezett film, bár ilyen tájak mellett nem is csoda. Remek a film arról, hogy mennyire kegyetlenek is tudunk lenni.

Heath Ledger

A film összbevétele 178 062 759 dollár volt (imdb.com).

 

Anne Hathaway Sienna Millert ütötte ki a nyeregből a Laureen szerepéért folyó harcban.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Anne Hathaway úgy nyilatkozott, csak akkor vállal meztelen jelenetet a filmvásznon, ha annak fontos jelentőssége van a történetben, 22 éves korában a Túl a barátságon-ért azonban ezt is bevállalta a színésznő.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Jake Gyllenhaal a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.