Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80

Túl a barátságon (2005)

Brokeback Mountain
Filmadatlap
 
28
Szereplők
42
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Heath Ledger
 
Oliver.guy_   2020. 01. 03.

legújabb vélemény

Különleges film, műfajában talán a legjobb. Egy szinte mindenki számára nehéz témát dolgoz fel, bőven van mondanivalója. Jó zene, helyszínválasztás, szuper színészi alakítás.

 
indingo   2018. 03. 15.

Az egyik kedvencem Ang Leetől. Valahogy magával ragadja az embert a történet. Nem egy szokványos sztori, remek a szereposztása és hiteles is. A vége eléggé pityergős.


 
Deku   2017. 07. 26.

Ez nagyon furcsa volt, tökre mást vártam mint amit végig néztem és ez nem jött be. Ritka nagy csalódás volt a film. Pedig nagy elvárásokkal tettem le a voksomat a film mellett.

 
szaka123   2016. 01. 25.

A színészek kiválóak. Megvolt a kémia Heath és Jake között. SPOILER - Nagyot néztem, amikor két ennyire ismert színész egymásnak esik a vásznon - SPOILER VÉGE. Jó a sztori is, elég sok időt felölelő dráma, hosszú játékidővel, ami gyorsan elröppen, de a hatása alá kerülsz!

 
Szilonka   2019. 08. 06.

Imádtam a film természetközeliségét, szinte éreztem a friss levegőt az arcomon. A története gyönyörű és megrázó.

A film összbevétele 178 062 759 dollár volt (imdb.com).

 

Anne Hathaway Sienna Millert ütötte ki a nyeregből a Laureen szerepéért folyó harcban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anne Hathaway úgy nyilatkozott, csak akkor vállal meztelen jelenetet a filmvásznon, ha annak fontos jelentőssége van a történetben, 22 éves korában a Túl a barátságon-ért azonban ezt is bevállalta a színésznő.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jake Gyllenhaal a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.