Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
108
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Szilonka   2020. 08. 27.

legújabb vélemény

Bevallom őszintén én zokogtam a filmen. Nagyon megrázó, valóságos és pont ettől olyan fájdalmas is. Biztos mindenki érzett már hasonlót.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 27.

A Nicholas Sparks regényéből készült film tipikus első randis mozi, ha egy pasi be szeretne vágódni választottjánál, akkor ezzel a történettel nem lőhet nagyon mellé. Egy igazán szerethető karakterekkel kombináló film, amelyben simán elhisszük, hogy ... több»


 
Deku   2017. 07. 18.

Kellemesen kikapcsolt és szívesen néznék még bármikor ilyen filmet. Egyszerűen szívbemarkoló tudott lenni még férfi szemszögből is. Annyi hibája volt csak, hogy kissé átlagos a történet.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 27.

Egy nagyon szép történet egy nagyon szép könyvből ! randifilmnek nem ajánlanám mert túl csöpögős . A két fiatal története az a láthatatlan erős kötelék ami összefonta őket talán nem is létezik a való világban vagy csak ritkán előforduló dolog. A szer... több»

 
Berto49   2017. 05. 18.

Nem valószínű, hogy lesz olyan idő, amikor újra meg fogom nézni, mert az az igazság, hogy untam. Sokkal jobbra emlékeztem, de most újranézve bizony eléggé giccses. Amikor először láttam az újdonság erejével hatott és csak a vége felé jöttem rá, hogy ... több»

 
szaka123   2016. 01. 25.

Gyönyörű szép film a szerelemről, az elmúlásról, a múltban oly sokszor előbukkanó társadalmi megkülönböztetésről. Ryan Gosling amúgy is nagy kedvenc, de amit itt művelnek McAdams-szel, az valami fantasztikus. Érdemes megnézni ezt a filmet mindeninek! :)

 
MP170506   2016. 01. 25.

Igazi romantikus film. Tele van érzelemmel, romantikával, a történet megható és a színészek alakítása is jó. Nagyon tetszik ez az elmesélős megoldás, jó lett így.

Rachel McAdams
Ryan Gosling
James Garner
Gena Rowlands
James Garner
Gena Rowlands
Rachel McAdams
Rachel McAdams
Ryan Gosling

A film összbevétele 116 072 707 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben található több olyan használati tárgy is, melyet még nem ismertek a negyvenes években.

(Archívum)
 

A két főszereplő ugyanabban a kórházban születtek.

(Archívum)
 

Ryan Gosling a film sok jelenetében improvizált. Közülük sok ikonikussá is vált, például amikor a film végén Allie-nek választania kell a két férfi között és Noah megkérdezi, hogy mit akar a lány.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A New Line Cinema Steven Spielberget szerette volna a film rendezőjének.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rachel McAdams a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Rachel McAdams egy éjszaka alatt készült fel a meghallgatásra, mert előző este egy filmpremieren vett részt, mégis rögtön kiválasztották.

(mamiéstöti2)
 

A The CW sorozatot készít a regényből, aminek forgatókönyv írásában az író is részt vesz.

(mamiéstöti2)
 

A filmben látható néhány parkolóóra, ami azonban még nem létezett az 1940-es években.

(mamiéstöti2)
 

A Billie Holiday dal, amit a pár 1940-ben hallgat, csak 1944-ben jelent meg.

(mamiéstöti2)
 

James Marsden volt akkoriban a színésznő vőlegénye, aki úgy gondolta, hogy teljes bukás lesz a film.

(mamiéstöti2)
 
A film tulajdonképpen saját életlensége miatt nem mondható giccsesnek és hatásvadásznak. Ez utóbbi önmagában pozitívum lenne, de az, hogy a Szerelmünk lapjai mindezt fantáziátlanságával és sekélyes karaktereivel érte el, már kevésbé. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.