Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Szerelmünk lapjai (2004)

The Notebook
Filmadatlap
 
28
Szereplők
111
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Rachel McAdams
Ryan Gosling
James Garner
Gena Rowlands
James Garner
Gena Rowlands
Rachel McAdams
Rachel McAdams
Ryan Gosling
Ryan Gosling

Videók (3)

 
Ildikó Bacskai   2022. 02. 22.

legújabb vélemény

0
Szerelmünk lapjai (2004)

Minden idők egyik leghitelesebben megrendezett romantikus filmje. Zseniális szereplőválasztás, szívbemarkoló zene, dráma és óriási érzelemkavalkád úgy, hogy elkerüli a nyálas, túljátszott eredményt. Ha éppen olyan hangulatom van, újranézem, remek film.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 27.

2

A Nicholas Sparks regényéből készült film tipikus első randis mozi, ha egy pasi be szeretne vágódni választottjánál, akkor ezzel a történettel nem lőhet nagyon mellé. Egy igazán szerethető karakterekkel kombináló film, amelyben simán elhisszük, hogy ... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Kellemesen kikapcsolt és szívesen néznék még bármikor ilyen filmet. Egyszerűen szívbemarkoló tudott lenni még férfi szemszögből is. Annyi hibája volt csak, hogy kissé átlagos a történet.

 
Berto49   2017. 05. 18.

0

Nem valószínű, hogy lesz olyan idő, amikor újra meg fogom nézni, mert az az igazság, hogy untam. Sokkal jobbra emlékeztem, de most újranézve bizony eléggé giccses. Amikor először láttam az újdonság erejével hatott és csak a vége felé jöttem rá, hogy ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 05. 27.

0

Egy nagyon szép történet egy nagyon szép könyvből ! randifilmnek nem ajánlanám mert túl csöpögős . A két fiatal története az a láthatatlan erős kötelék ami összefonta őket talán nem is létezik a való világban vagy csak ritkán előforduló dolog. A szer... több»

 
szaka123   2016. 01. 25.

0

Gyönyörű szép film a szerelemről, az elmúlásról, a múltban oly sokszor előbukkanó társadalmi megkülönböztetésről. Ryan Gosling amúgy is nagy kedvenc, de amit itt művelnek McAdams-szel, az valami fantasztikus. Érdemes megnézni ezt a filmet mindeninek! :)

 
Szilonka   2020. 08. 27.

0

Bevallom őszintén én zokogtam a filmen. Nagyon megrázó, valóságos és pont ettől olyan fájdalmas is. Biztos mindenki érzett már hasonlót.

A film összbevétele 116 072 707 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben található több olyan használati tárgy is, melyet még nem ismertek a negyvenes években.

(Archívum)
 

A két főszereplő ugyanabban a kórházban született.

(Archívum)
 

Ryan Gosling a film sok jelenetében improvizált. Sok ilyen jelenet ikonikussá is vált, például, amikor a film végén Allie-nek választania kell a két férfi között, és Noah megkérdezi, hogy mit akar a lány.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A New Line Cinema Steven Spielberget szerette volna a film rendezőjének.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rachel McAdams a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)