Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Kísértetház (1993)

The House of the Spirits
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
Videók
Kísértetház
 
Berto49   2017. 11. 30.

legújabb vélemény

A film nagyon hosszú, a sztárok ellenére valahogy nem volt az ínyemre, nem zsánerem az ilyen családregény típusú, hosszú évtizedeket átfogó történet. A filmnek számomra egy nagy meglepetése volt: Jeremy Irons nagyon macsó és rettenetesen ellenszenves figurát játszott. Eddig legtöbbször olyan nyámnyila, se hús, se hal szereplőket elevenített meg. Glenn Close és Meryl Streep - szokás szerint - kitűnő, de ők mikor nem jók? Banderas is szerepelt, bár elég keveset.

 
Bizsu82   2015. 04. 26.

Kiváló színészekkel teli film, ami nem okozott csalódást. Dráma kategóriában a jobbak között van nálam. Magával ragadó, emberi történet, a karakterek jól alakítanak. Romantikus filmek kedvelőinek biztos tetszeni fog!

A film összbevétele 6 265 311 dollár volt (imdb.com).

 

A film Isabel Allende (a meggyilkolt Salvador Allende chilei elnök másodunokahúga) 1982-ben megjelent azonos című regénye alapján készült.

(Berto49)
 

Kim Basinger és Julia Roberts egyaránt visszautasította Blanca szerepét.

(rbernadett)
 

Clara szerepére Annette Bening és Michelle Pfeiffer egyaránt szóba jött.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.