Túl a barátságon

Brokeback Mountain

2024.02.22 Schumy1

Ez vonal nem az én világom.

2018.03.15 indingo

Az egyik kedvencem Ang Leetől. Valahogy magával ragadja az embert a történet. Nem egy szokványos sztori, remek a szereposztása és hiteles is. A vége eléggé pityergős.

2017.07.26 Deku

Ez nagyon furcsa volt, tökre mást vártam mint amit végig néztem és ez nem jött be. Ritka nagy csalódás volt a film. Pedig nagy elvárásokkal tettem le a voksomat a film mellett.

2024.01.19 Erik Csok

Egy nem éppen átlagos western film!

Na ez egy érdekes film élmény volt, azt kell hogy mondjam. Most néztem meg a filmet, és ha van olyan film, amire eddig azt mondtam, hogy nem nézem meg, akkor ez az (igen, a téma miatt). Na de most, hogy megnéztem, tudok róla írni. Igazából egy okból ... Több

2019.08.06 Szilonka

Imádtam a film természetközeliségét, szinte éreztem a friss levegőt az arcomon. A története gyönyörű és megrázó.

2016.01.25 szaka123

A színészek kiválóak. Megvolt a kémia Heath és Jake között. SPOILER - Nagyot néztem, amikor két ennyire ismert színész egymásnak esik a vásznon - SPOILER VÉGE. Jó a sztori is, elég sok időt felölelő dráma, hosszú játékidővel, ami gyorsan elröppen, de a hatása alá kerülsz!

2019.10.27 VvV

Gyönyörűen fényképezett film, bár ilyen tájak mellett nem is csoda. Remek a film arról, hogy mennyire kegyetlenek is tudunk lenni.

2020.09.16 Lonka

Nagyon megrázó film és nem csak a beteljesületlen szerelem miatt. Én mindig bőgök rajta. Imádom!

2019.03.31 Timcsi

A műfajában szerintem a legjobb, nem akar provokálni, elmond egy történetet. Gyönyörű a természet megjelenítése és pazar a két főszereplő alakítása.

2019.05.23 petraszab

Akiket zavar a homoszexualitás azok számára is egy élvezetes darab, mert ízlésesen lett megvalósítva a téma. A természet közelsége, a romantikus szál és maga az elfogadásért folytatott egyéni harc gyönyörű megvalósítása.

2015.04.22 Bizsu82

Mély érzésekkel teli, romantikusnak is mondható dráma, aminek van mondanivalója. Sztorija különleges, egyedülálló hangulatú film. Nem egy pörgős film, de ennek ellenére nem vontatott.

2016.02.09 doroffee

Valószínűleg túl sokat vártam a filmtől, mert annyira nem érintett meg. Valamit még vártam volna pluszban amellé, hogy a két férfi nem lehet egymásé, és mást vár tőlük a társadalom... kicsit öbbet a többi emberi kapcsolatukból talán. Meg sem tudom fogalmazni, mi hiányzott, de hiányérzetem van.

2016.02.18 trixxy

Nekem tetszett. Kevés férfi ismerősöm van ezzel egy véleményen, de valószínűleg nem a film nem tetszett nekik, hanem a "téma " amit feldolgoz. Remek színészi alakítások, jó a történet vezetése, és nem utolsósorban tanulságos sztori ami a filmre jellemző.

2016.09.28 Ghotik

Különleges film, ami eltér a megszokottól. Egyáltalán nem sablonos sem a témáját sem a színészek karakterét tekintve. Megfogó igazi dráma, ami érzelmileg hat.