Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Fogadom
 
talentorflirt   2019. 05. 04.

legújabb vélemény

Amennyiben romantikus filmként tekintünk rá, ahhoz kapcsolódóan teljesítette az elvárásokat. A visszataláló szerelem toposza viszont nem volt váratlan.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 01.

Egyik kedvenc romi filmem. Mindig jó megnézni, nem a túl nyálas nem a csipi-csöpi kategória. Nem mellesleg a romantikus filmek koronázatlan királynője Rachel McAdams nagyszerű benne. Kellemes végignézni és belegondolni hogy valóban van ilyen szerelem ahol mind1 mi történik a felek visszatalálnak egymáshoz.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Nagyon szép romantikus film, két nagyon tehetséges színésszel, mely egyedülállóan sikerült, bár a női főszereplő nekem nem szimpatikus.

 
Deku   2017. 07. 23.

Remek kis romantikus film pedig nem szokásom ezt nézni. Ez viszont ott volt a toppon színészileg és történetileg is. Megható és egyben aranyos szeretni való film.

 
Edii   2015. 04. 24.

Nagyon szép romantikus film, igaz történet alapján. Nekem nagyon tetszett, megható film, a férfi küzdelme pedig a szerelméért nagyon megindító. A színészek is tökéletesek voltak számomra.

 
diumiu   2017. 12. 24.

Nagyon szép és megható filmről van szó. Nálam szem nem maradt szárazon. Igazán megható az a küzdelem amit a film bemutat. Ajánlom mindenkinek ezt a különleges filmet.

 
szabomarc   2019. 01. 14.

Szép történet, jó színészekkel, leköti az ember figyelmét végig. Az alaphelyzet érdekes és elgondolkodtató, a történetvezetés pedig összességében tetszett, ajánlom.

Rachel McAdams

A film összbevétele 196 114 570 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéjét 2012 februárjában a Madison Gate Records kiadta önálló albumként.

(ps)
 

Ez volt a Spyglass Entertainment utolsó filmje, mielőtt felvásárolta volna őket az MGM.

(ps)
 

A forgatás helyszínéül Chicago és Toronto szolgált.

(ps)
 

A forgatás 2010 augusztusa és novembere között zajlott.

(ps)
 

A filmet Kim és Krickitt Carpenter története ihlette. A házaspár egyébként elégedetlen volt a feldolgozással, mert a filmben egyáltalán nem kerül említésre a keresztény hit, ami segített nekik átvészelni a nehéz időket.

(ps)
 

A filmben látható táskák és pénztárcák legtöbbjét a kanadai Imperfect Indulgence készítette.

(ps)