Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Fallal szemben
 
Hakker   2018. 11. 22.

Fatih Akin-tól ez volt a második film amit láttam. Az előző film a Sötétben volt. Hát ez a film jobban tetszett, de annyira nem győzött meg a rendező. Valószínűleg több filmjét már nem nézem meg. Nem rossz rendező, de nekem nem jönnek át a filmjei.

 
Bizsu82   2019. 01. 17.

Nekem nagyon tetszett a film. Életszerű, reális eseteket, társadalmi problémákat vet fel. Magával ragadó a története és elgondolkoztatja az embert. Műfajában mindenképpen a legjobbak között van nálam.


 
neyto   2017. 04. 04.

Egy kicsit féltem ettől a filmtől, ez az igazság, hogy talán túlságosan is elvont lesz, de szerencsére szerintem egészen fogyasztható, szélesebb nézőközönség számára is értelmezhető. Remek alkotás.

 
juliS   2016. 01. 19.

A rendező filmjeiben még sosem csalódtam igazából, és ez most sem volt másképp, nagyon egyedi a hangulatuk, amik egyszerűen beszippantják az embert, így aki nem látta még, mindenképp vágjon bele ebbe a klasszikusba szerintem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.