Nagyon jó csajfilm, amit pasiknak nem nagyon ajánlanék...
Leo (Channing Tatum) és Paige (Rachel McAdams) 4 éve élnek boldog házasságban. Aztán autóbalesetet szenvednek. Mindketten jól vannak, de Paige teljesen elvesztette az emlékezetét az előző évekről – beleértve Leóval való találkozást, szerelembe esést és esküvőjüket. Leo eltökélt szándéka, hogy segítsen neki visszanyerni az emlékezetét, de szülei (Sam Neill és Jessica Lange) nem szeretik őt, és azt akarják, hogy éljen velük, és engedje el Leót. Érdemes megnézni! Nagyon jól sikerült, és nem unatkoztam. A film soha nem lesz túl szirupos, és nem próbálja sírásra kényszeríteni a közönséget. Van néhány gyönyörű felvétel Chicagóról és jó a zene. Tatum még mindig nagyon jó a legtöbb jelenetében. McAdams kiváló a szerepében. Ketten nagyon jól kiegészítik egymást, és még jobban szurkolunk nekik. A film bizonytalanul halad. A jelenetek a semmiből indulnak, és úgy tűnik, hogy véget érnek, mielőtt befejeznék (feltételezem, hogy sok volt a kiadás előtti vágás). Ennek ellenére tetszett, és nem szégyellem bevallani, hogy nem egyszer sírva fakadtam. Ha szereted a csajfilmeket és a rom-comokat, ez neked szól. 7-est adok rá.
Nagyon jó csajfilm, amit pasiknak nem nagyon ajánlanék... Leo (Channing Tatum) és Paige (Rachel McAdams) 4 éve élnek boldog házasságban. Aztán autóbalesetet szenvednek. Mindketten jól vannak, de Paige teljesen elvesztette az emlékezetét az előző évekről – beleértve Leóval való találkozást, szerelembe esést és esküvőjüket. Leo eltökélt szándéka, hogy segítsen neki visszanyerni az emlékezetét, de szülei (Sam Neill és Jessica Lange) nem szeretik őt, és azt akarják, hogy éljen velük, és engedje el Leót. Érdemes megnézni! Nagyon jól sikerült, és nem unatkoztam. A film soha nem lesz túl szirupos, és nem próbálja sírásra kényszeríteni a közönséget. Van néhány gyönyörű felvétel Chicagóról és jó a zene. Tatum még mindig nagyon jó a legtöbb jelenetében. McAdams kiváló a szerepében. Ketten nagyon jól kiegészítik egymást, és még jobban szurkolunk nekik. A film bizonytalanul halad. A jelenetek a semmiből indulnak, és úgy tűnik, hogy véget érnek, mielőtt befejeznék (feltételezem, hogy sok volt a kiadás előtti vágás). Ennek ellenére tetszett, és nem szégyellem bevallani, hogy nem egyszer sírva fakadtam. Ha szereted a csajfilmeket és a rom-comokat, ez neked szól. 7-est adok rá.