Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Egy szerelem története (2014)

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

James McAvoy
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
Viola Davis
Jessica Chastain
James McAvoy
James McAvoy
Jessica Chastain
Jessica Chastain
James McAvoy
Jessica Chastain
James McAvoy
James McAvoy
Jessica Chastain
Jessica Chastain
James McAvoy

Videók (2)

 
tamas84   2016. 07. 20.

legújabb vélemény

0

Ez a film Jessica Chastain jutalomjátéka, itt aztán megmutathatta, és brillírozik is a szerepben. Persze McAvoy sem rossz, a Transzban például nagyon bírtam, de ebben a filmben az ő tehetsége Chastain mellett nem tud érvényesülni. Viszont ha csak az ... több»

 
ANdraS   2015. 05. 13.

0

Nem láttam a "Nő" sem a "Férfi" verziókat, de megértettem, hogy a kékes jelenetek a Férfiból és a narancssárgák a Nőből lettek összevágva. El tudom képzelni, hogy az egyes filmek még jobbak lehetnek mint ez a verzió, láttam, hogy mindkettőnek specifi... több»

 
Curacao86   2015. 05. 04.

0

Her / A nő - Sok újat, sőt semmi meglepőt nem a mutatott arról, hogy mi történhet egy kapcsolatban, bizonyos eset(ek)ben. Legalább is onnan kiindulva, ahonnan az egész film fel lett építve, a Nő nézőpontjából. Annyira laposra sikeredett, hogy a főbb ... több»

 
Quinlan   2015. 09. 04.

0

Nos még egy ilyen filmet nem mostanában láttam az egyszer szent. Itt most sajnos nem a pozitív élmény miatt írom ezt hanem pont ellenkezőleg, azért mert szerintem ez a film förtelmes volt. Minden téren alul teljesítette az elvárásaimat.

 
Toncsi   2016. 02. 01.

0

Ned Benson valami nagyon komolyat akart mondani ezzel a filmmel, de a végén nem mondott semmit. A sztori ugyan rendben van, de nagyon céltalan, csak halad előre anélkül, hogy maga elé vetítene egy célt, események történnek, de nem tudjuk miért, és mi... több»

 
kodin1   2016. 06. 16.

0

Ez a film egy kicsit túl lett bonyolítva, az előzetesek alapján őszintén szólva egy kicsit erősebb mozira számítottam. Persze nincs nagy baj vele, McAvoy és Chastain pedig simán elviszik a hátukon a kusza sztorit.

 
ordas   2015. 12. 11.

0

Ned Benson egy nagyon érett történetet írt, és ehhez méltó filmet rakott össze. Erős, valóban mély karakterek, akikkel a remek színészi játéknak köszönhetően valóban lehet azonosulni. Egy problémám van csak vele, hogy semerre nem tart az egész, megné... több»

A film összbevétele 985 007 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet mindössze 40 nap alatt forgatták New Yorkban.

(hp)
 

A film egyik főszerepét eredetileg Joel Edgerton játszotta volna. A színészt 2012. májusában James McAvoyra cserélték.

(hp)
 

Az Egy szerelem története három részből áll: a "férfi" (Him), a "nő" (Her), és "ők" (Them).

(hp)
 

A három részből álló film egyes részei önállóan debütáltak. Az Egy szerelem története: ők premierjét a Cannes-i Filmfesztiválon tartották.

(hp)