2023.10.28 20:37 Ahoj poplacsek Olvasottság: <100x
0

Van hozzáadott értéke

Többektől olvastam, hogy az első két film után ez az egyesített változat már felesleges, mert ugyanaz van benne, mint az előző kettőben. Nos nem értek egyet, tegnap láttam a két első filmet (him/her), így még nagyon frissek az emlékeim a részleteket illetően, és van neki igencsak hozzáadott értéke, vannak benne új vágások (van, hogy valakit vagy valamit, pl. egy papírdarabra írt szöveget nem láttunk korábban, és most ugyanabban a jelenetben megmutatják, mi van odaírva, van, hogy korábban láttuk, hogy a két csaj beszélget a bárpultnál, de nem hallottuk a beszélgetésüket, most pedig igen), és komplett újraszövegezett dialógusrészek is vannak, amelyek így egészen más jelentést kapnak. Szóval igen, ez egy új, harmadik nézőpontot ad ugyanahhoz a sztorihoz.

Nem mondom, hogy két nap alatt lenyomni a három filmet ne lenne meglehetősen repetitív időnként, szóval érdemes lehet jobban széthúzni, pl. 1-1 este megnézni a him/her filmeket (ebben a sorrendben), aztán hagyni ülepedni 2-3 napot, és utána megnézni a themet. Sokkal későbbre se hagynám, mert a viszonylag friss emlékek segítenek a nüansznyi új információkat azonosítani, ha több idő telik el a filmek között, akkor alakulhat ki az az érzése az embernek, hogy a harmadik filmmel nem kapott újat. Különben vannak jelenetek, amik már a him/her részekben is homlokegyenest másképpen történtek, például a csaj reakciója, amikor a faszi a kocsiban szex kezdeményezős szituációban benyögi, hogy lefeküdt valakivel.

Van hozzáadott értéke

Az egyikben a csaj mosolyog, hogy nem számít, a másikban jelenetet rendez, itt meg ismét az első verzió jön. És vannak komplett új jelenetek is.

dráma | romantikus

Bár Eleanor Rigby (Jessica Chastain) és Conor Ludlow (James McAvoy) mindennél jobban szeretik egymást, a fiatal házaspár kapcsolatában egy esemény nem várt fordulathoz vezet. ... több»

0