Lázongó ifjúság

Lázongó ifjúság

Youth in Revolt

Cikkek
A Lázongó ifjúság (2009) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján fura, mégis nevetésre késztető felnövéstörténet, amelynek bajszos alteregóra épülő ötlete megosztó fogadtatást kapott. Miguel Arteta romantikus vígjátékában Michael Cera és Portia Doubleday mellett Steve Buscemi, Zach Galifianakis és Rooney Mara is szerepel. A filmet a MAFAB.hu-n 6 értékelés alapján többnyire pozitív fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 67%. A C. D. Payne regényéből készült filmben Nick Twisp Sheeni Saunders iránti reménytelen vonzalma miatt szakít szürke életével, és megteremti a megállíthatatlan Francois-t. A nézői benyomások a gyerekkort felidéző hangulatot, a különös történetvezetést és az egy-egy jól működő poént emelik ki, miközben felmerül, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Hirdetés

A Lázongó ifjúság friss szellemű, belevaló vígjáték felnőtté válásról, szenvedélyről és lázadásról. Nick Twisp (Michael Cera, az OscarŽ-díjas Juno és a Superbad – avagy miért ciki a szex? szereplője) kifinomult ízlésű, különleges kamasz, aki egy családi… Több

Premier (HU): 2011.03.23.

2021.10.13 Bazzzsi

Michael Cerat bírom. A film nem lett rossz, mindenkinek eszébe jut róla a gyerekkora, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.

2021.01.30 freeman

Király film.

2014.12.10 Penge

Fura a történet, valahogy olyan csattanó nélküli. A könyves előzményét nem ismerem. Különben afféle hülyeség, egy lúzerről, aki beleszeret egy lányba, aki aztán belezúg. Lényeg, hogy volt egy rész, amin jót nevettem.