Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Egy cipőben
 
VvV   2018. 11. 17.

legújabb vélemény

A szereposztása eléggé említésre méltó és a történetében is volt kurázsi. Sokszor tudtam nevetni rajta.

 
indingo   2017. 10. 04.

Eléggé unalmas volt a film, még egy vicces jelenetet sem tudok felidézni magamban. A története kicsit szenvedős, sok hasonlót láttam már. Semmi különös.


 
Berto49   2017. 04. 29.

Meglepetés volt, mert jól szórakoztam. C. Diaz miatt választottam (Für Anikó remek szinkronjával), de a csúnyácska Toni Collette játéka magával ragadó volt. Sokszor láttam már őt, de csak most figyeltem fel rá, hogy milyen tehetséges ez az ausztrál s... több»

 
TomÁcs   2018. 04. 21.

Semleges t9rténetű film. Volt benne családi dráma a nővérek viszályával, némi romantika, meg egy kis humor, de egyik oldalára sem billent a mérleg. Közepes.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Volt egy története a filmnek, de olyan érzésem volt, mintha végig veszekedett volna benne a két főszereplő hölgy, ami elég idegesítő volt. Egy gyenge közepes.

 
jozsagabri   2017. 04. 27.

A film hitelesen mutatja be a két egymással teljesen ellentétes karakterű nővér történetét , drámáját, viszontagságait. Fontos dolgokra hívja fel a figyelmet a film

 
SunnyM   2017. 10. 13.

Nagyon jól szórakoztam a film alatt és öröm volt Shirley MacLaine-t ismét vásznon látni. Árad a béke és a harmónia ebből a színésznőből.

Cameron Diaz
Toni Collette

A film összbevétele 83 073 883 dollár volt (imdb.com).

 

83,1 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

35 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Annak ellenére, hogy Cameron Diaz alakítja Toni Collette húgát, valójában Diaz 2 hónappal idősebb, mint Collette.

(rbernadett)
 

A rendező, Curtis Hanson megkérte Toni Collette-et, hogy szedjen fel pár kilót a film kedvéért. Collette beleegyezett és 11 kilót szedett fel, amit aztán szépen leadott a film során, ahogyan azt a karaktere megkívánta.

(rbernadett)
 

Az eredeti elképzelés szerint Toni Collette kapta volna Maggie Feller szerepét, és Sarah Michelle Gellar lett volna Rose Feller. Miután Gellar kiszállt, Collette beleegyezett, hogy eljátssza Rose-t.

(rbernadett)
 

A vers, amit Maggie felolvas az esküvői jelenetben, E. E. Cummings: Magammal cipelem a szívedet című verse.

(rbernadett)
 

A film Jennifer Weiner azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.