Fogadom

The Vow

2025.01.12 Br623

Az egyik legjobb romantikus film, és még különlegesebbé teszi, hogy igaz történeten alapul. A feleség egy balesetben megsérül, és elfelejti az utóbbi négy évet, teljesen idegen lesz a számára a férje, a mostani barátai, az élete. Mit tehet ilyenkor a... Több

2018.01.19 mamiéstöti2

Nagyon szép romantikus film, két nagyon tehetséges színésszel, mely egyedülállóan sikerült, bár a női főszereplő nekem nem szimpatikus.

2017.07.23 Deku

Remek kis romantikus film pedig nem szokásom ezt nézni. Ez viszont ott volt a toppon színészileg és történetileg is. Megható és egyben aranyos szeretni való film.

2018.10.01 dailyfilmsan

Egyik kedvenc romi filmem. Mindig jó megnézni, nem a túl nyálas nem a csipi-csöpi kategória. Nem mellesleg a romantikus filmek koronázatlan királynője Rachel McAdams nagyszerű benne. Kellemes végignézni és belegondolni hogy valóban van ilyen szerelem ahol mind1 mi történik a felek visszatalálnak egymáshoz.

2024.11.15 Bafam

Nem pasiknak való csajfilm

Nagyon jó csajfilm, amit pasiknak nem nagyon ajánlanék... Leo (Channing Tatum) és Paige (Rachel McAdams) 4 éve élnek boldog házasságban. Aztán autóbalesetet szenvednek. Mindketten jól vannak, de Paige teljesen elvesztette az emlékezetét az előző évekről – beleértve Leóval való találkozást, szerelembe esést és esküvőjüket. Leo eltökélt szándéka, hogy segítsen neki visszanyerni az emlékezetét, de szülei (Sam Neill és Jessica Lange) nem szeretik őt, és azt akarják, hogy éljen velük, és engedje el Leót. Érdemes megnézni! Nagyon jól sikerült, és nem unatkoztam. A film soha nem lesz túl szirupos, és nem próbálja sírásra kényszeríteni a közönséget. Van néhány gyönyörű felvétel Chicagóról és jó a zene. Tatum még mindig nagyon jó a legtöbb jelenetében. McAdams kiváló a szerepében. Ketten nagyon jól kiegészítik egymást, és még jobban szurkolunk nekik. A film bizonytalanul halad. A jelenetek a semmiből indulnak, és úgy tűnik, hogy véget érnek, mielőtt befejeznék (feltételezem, hogy sok volt a kiadás előtti vágás). Ennek ellenére tetszett, és nem szégyellem bevallani, hogy nem egyszer sírva fakadtam. Ha szereted a csajfilmeket és a rom-comokat, ez neked szól. 7-est adok rá.

2022.06.15 Lóri Ádámcsik

Az előzetes alapján jónak tűnt

Meghozta a kedvemet az előzetes, de a film el is vette kicsit. A közepétől nagyon laposnak éreztem. A szereplők passzoltak egymáshoz, de a történeten még dolgozhattak volna kicsit.

2017.12.24 diumiu

Nagyon szép és megható filmről van szó. Nálam szem nem maradt szárazon. Igazán megható az a küzdelem amit a film bemutat. Ajánlom mindenkinek ezt a különleges filmet.

2015.06.23 Curacao86

Szerethető, élvezhető és értékelhető, jobb fajta romantikus / dráma filmek közül való. Valami azonban, az a bizonyos szikra, a főszereplők egyénisége és a köztük lévő harmónia ellenére is nem igazán áll össze az egész egy mély nyomot hagyó, maradandó alkotássá.

2019.01.14 szabomarc

Szép történet, jó színészekkel, leköti az ember figyelmét végig. Az alaphelyzet érdekes és elgondolkodtató, a történetvezetés pedig összességében tetszett, ajánlom.

2015.02.16 Evcsi95

Mikor megtudtam, hogy valós történeten alapul, muszáj volt megnéznem. Nos, nem kellett csalódnom. Szomrú, de egyben boldog is, hiszen happy end a vége a borzalmas befejezésnek, bár Paige a mai napig nem emlékszik a férjére.

2018.07.06 oneminute

Nagyon szép romantikus film. Mély érzéseket mutat be, igazán megható. Nézd meg mindenképp.

2015.06.29 Prücsök

Nem egy túl eredeti film, de nekem valamiért mégis nagyon elnyerte a tetszésemet. Nagyon tetszett a felépítése és az a tudat, hogy igaz történeten alapul, a férfi küzdelme pedig nagyon megható! Kiváló film!

2015.04.25 adibandii

Imádtam.Rachel McAdams és Channing Tatum nagyon jók eggyütt,és egyben szomorú is a sztori.Szörnyű érzés nem emlékezni valaki olyanra,akit azelőtt szerettél.Lényegretörő,tanulságos és szomorú fil volt,de mindenképp megéri megnézni.

2015.06.14 pindurcat

A filmet az élet írta, ezért is annyira hiteles. Jók a karakterek, mindenki a "hel helyén van", a forgatókönyvtől kicsit többet vártam. Összegezve érdemes megnézni.