Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Apró titkok (2006)

Little Children
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Apró titkok
 
tooker   2019. 01. 18.

legújabb vélemény

Kate Winslet és Jennifer Connelly párosa nagyon ütősnek bizonyult az Apró titkokban. Kellemes, szórakoztató és eseménydús film, szerethető színészekkel.

 
indingo   2018. 03. 17.

Tetszett a film, bár a két történet - a viszony és a pedofilos szál - eléggé elkülönült egymástól. Érdekes volt a történet olyan szempontból is, hogy a szereplők gondolatait is megtudhattuk, pont mint egy könyvben.


 
dailyfilmsan   2018. 07. 07.

Agyament egy sztori és mégis jó a film. Fogtam a fejem hogy hogyan illik össze a két történet szála és fogtam a fejem akkor is mikor a két házaspár élete ilyen szinten elnyomott mégsem tesznek érte semmit hanem inkább elmismásolják és másnál keresik a szabadságot. A komunikáció hiánya képes ilyet tenni tény és való, de akkor is emberünk egy kibírhatatlan jellem csak jól néz ki és van egy bomba felesége. A háziasszony meg magába van fordulva majdhogynem pszichológiai eset. A film nézése közben felmerült az a kérdés bennem hogy miért van a férjével 1 pillanatnyi jelet sem mutatott arra, hogy ő szereti vagy szerette valaha azt a férfit akitől a lánya van. A Narrátor az aki nézhetővé teszi ezt a filmet. Ha nem narrálnák, akkor csak egy erős 2-es lenne csak a film.

 
MP170506   2016. 10. 24.

Elgondolkodtató, megindító film. Nagyon jó a mondanivalója, bár kicsit lassan történnek az események, néha kicsit várja az ember, hogy történjen valami, de ennek ellenére tetszett. A színészek alakítása nem kiemelkedő...

 
Szilonka   2018. 08. 15.

Végig lekötötte a figyelmemet, ami talán a szereplők átélt játékénak volt köszönhető.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Több szálon futó sztori. Összetett gondolatvezetés, érdekes szereposztás, nincs rá szebb szó. Kate nem volt elég jó nő a palihoz, bár ez el is hangzik benne.

 
Zsceeeka   2016. 04. 22.

Nagyon jó film, nem sablonos, felnőtt problémákkal, egyáltalán nem "nyálas", az egyik legjobb ilyen film. Bár volt, aki épp azzal magyarázta nekem, hogy miért nem tetszett neki, mert túl sablonosnak találta. Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, bár az értékelései is jók.

A film összbevétele 14 821 658 dollár volt (imdb.com).

 

Patrick Wilsont Kate Winslet ajánlotta Brad szerepére.

(ps)
 

Sarah szerepét eredetileg Vera Farmiga játszotta volna.

(ps)
 

Az egyik jelenetben Brad Kathyt magasnak, Sarah-t pedig alacsonynak nevezi. Valójában Jennifer Connelly és Kate Winslet között csak 1-2 cm különbség van.

(ps)
 

Jackie Earle Haley 13 év után újra mozifilmben szerepelt.

(ps)
 

Tom Perrotta a film alapjául szolgáló regényében a főhős neve nem Brad, hanem Todd.

(ps)
 

Raymond J. Barry karaktere, Bob nem szerepel Tom Perrotta a film alapjául szolgáló regényében.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.