Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Apró titkok (2006)

Little Children
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
!Narancs26   2021. 11. 14.

legújabb vélemény

0
Nem rossz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Patrick Wilson feneke miatt már megérte (...?) megnézni, de a végén nem tiszta, hogy mi lesz velük. Tipikus "probléma szőnyeg alá seprős" sztori, ahelyett hogy viszonyba kezdenek, miért nem válnak el, mint a tudatos emberek teszik, így nem létrehozva a hűtlenséget. Tudom, egy olyan film uncsi lenne, amibe boldog házasok élnek. 2x láttam, de inkább 1x megnézős.

 
indingo   2018. 03. 17.

0

Tetszett a film, bár a két történet - a viszony és a pedofilos szál - eléggé elkülönült egymástól. Érdekes volt a történet olyan szempontból is, hogy a szereplők gondolatait is megtudhattuk, pont mint egy könyvben.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 07.

0

Agyament egy sztori és mégis jó a film. Fogtam a fejem hogy hogyan illik össze a két történet szála és fogtam a fejem akkor is mikor a két házaspár élete ilyen szinten elnyomott mégsem tesznek érte semmit hanem inkább elmismásolják és másnál keresik... több»

 
MP170506   2016. 10. 24.

0

Elgondolkodtató, megindító film. Nagyon jó a mondanivalója, bár kicsit lassan történnek az események, néha kicsit várja az ember, hogy történjen valami, de ennek ellenére tetszett. A színészek alakítása nem kiemelkedő...

 
Szilonka   2018. 08. 15.

0

Végig lekötötte a figyelmemet, ami talán a szereplők átélt játékénak volt köszönhető.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

0

Több szálon futó sztori. Összetett gondolatvezetés, érdekes szereposztás, nincs rá szebb szó. Kate nem volt elég jó nő a palihoz, bár ez el is hangzik benne.

 
elekm90   2020. 10. 24.

0

Erős dráma az amerikai kisvárosi létről és az apró titkokról, amelyek minden családban ott vannak. Kicsit az Amerikai szépség jutott róla eszembe, bár az egy kicsit jobb volt. Bár a legtöbb filmben inkább irritál, itt kifejezetten tetszett a szereplők gondolatainak narrációja.

A film összbevétele 14 821 658 dollár volt (imdb.com).

 

Patrick Wilsont Kate Winslet ajánlotta Brad szerepére.

(ps)
 

Sarah szerepét eredetileg Vera Farmiga játszotta volna.

(ps)
 

Az egyik jelenetben Brad Kathyt magasnak, Sarah-t pedig alacsonynak nevezi. Valójában Jennifer Connelly és Kate Winslet között csak 1-2 cm különbség van.

(ps)
 

Jackie Earle Haley 13 év után újra mozifilmben szerepelt.

(ps)
 

Tom Perrotta a film alapjául szolgáló regényében a főhős neve nem Brad, hanem Todd.

(ps)