Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2019. 03. 13.

legújabb vélemény

Kemény a film és leginkább az utolsó félórában csúcsosodik ki, addig csak simogat és igyekszik kitölteni a játékidőt. Emiatt 3 részletben sikerült megnézni, de nem akartam félbehagyni, mert az Oscar bizottság szerint ez egy jó film. Bár, már tudhatnám, hogy nem feltételen jelent semmit, ha elismerik. A film több embertípust és lélektani állapotot mutat be, talán ez a legérdekesebb az egészben.

 
AE1205SB   2015. 10. 09.

Rettentő érdekes és tanulságos film az emberi természetről a jóságról és a gonoszságról. A film alapvető kérdéseket boncolgat, megtekintése szigorúan ajánlott mindenki számára.


 
BuBu   2015. 06. 30.

Egy jó mozi ez, megtekintését mindenkinek tudom ajánlani, hiszen a mi életünkről is mesél, mindenkiéről, talán magunkra ismerünk az egyik szereplő egy-egy vonásában. A biztos talajról nem igazán mozdult el a direktornő, ez kár, mert akár több is lehetett volna a filmből, de csalódást azt hiszem, így sem okoz. Legfeljebb kellemeset.

A film összbevétele 13 004 198 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a 4. film amelyen együtt dolgozott Susanne Bier rendező és Anders Thomas Jensen forgatókönyvíró.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.