Anyád lehetnék (2007)

I Could Never Be Your Woman

Michelle Pfeiffer

petraszab   2020. 01. 08.

Saoirse Ronan tehetsége már itt megmutatkozott. A film kellően romantikus, van benne humor is és a két főszereplő közötti kémia is remek.

indingo   2017. 07. 10.

Helyes film. Fura volt Saoirse Ronan ilyen fiatalon látni. Az anya-lánya kapcsolat is nagyon tetszett, de a volt férj karaktere pazar volt. Könnyed, humoros film, csak ajánlani tudom.

Bazzzsi   2017. 11. 22.

Egy könnyed szombat délutáni film egy esős délután. A története szimpatikus, helyenként jók voltak még a poénok is. Ízléses romantikus film, csak ajánlani tudom.

Lonka   2017. 07. 23.

Eléggé kiszámítható volt, 10 perc múlva megjósolható volt a végkifejlete, de ami közte történt az nem volt annyira rossz sokkal idegesítőbb filmeket is láttam már.

Greeta   2017. 12. 17.

Könnyed és humoros kis vígjáték, egy nagyon friss témában. Nekem tetszettet, mert egy egyszerű darab, nincsen túlbonyolítva. Sok vicces jelenet van benne.

Timcsi   2019. 03. 13.

Könnyed és humoros, romantikus kis film. Egy esős szombat délutánra tökéletes.

Curacao86   2016. 09. 11.

Paul Rudd és Michelle Pfeiffer is rendkívül kedvelhető, néha nagyon cukik eben a szirupos, csöpögős, sablonos és végkifejletét tekintve totál kiszámítható vígjátékban. Ezerszer lerágott csont ide vagy oda, a főszereplők üdítő élménnyel ajándékoznak ... több»

Michelle Pfeiffer karaktere a negyvenedik életévét töltötte be, míg a színésznő negyvenhét éves volt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci)

Saoirse Ronan a film forgatása alatt csókolózott először 10 évesen.

(mamiéstöti2)