58% 80 szavazat
Sonka, sonka

Sonka, sonka

Jamón Jamón
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Silvia, a fiatal bájos lány, édesanyjával és öccsével egy autópálya melletti spanyol kisvárosban él. Az anya a helyi bordélyház vezetéséből próbálja eltartani a családot. A város kulcsfontosságú ipari központja a fehérneműgyár, amely Conchita és a férje tulajdona. A házaspár kamaszkorú fia, José, ki akar szabadulni anyja zsarnoki hatalma alól. A fiú Silviaval randizik, együtt tervezgetik közös jövőjüket, amikor a lány váratlanul teherbe esik. A fiú anyja ellenzi ezt a kapcsolatot, Silvia származása és családjának rossz híre miatt. Mindenáron szét akarja választani a fiatalokat, ezért felbérli a macho Raúlt, hogy csábítsa el lányt. A feladat azonban nem lesz egyszerű.

Rendező: Bigas Luna
Forgatókönyvíró: Cuca Canals, Bigas Luna, Quim Monzó
Ország: Spanyolország
Premier (HU): 1994.06.02.
 
2017.07.13 Berto49

legújabb vélemény

Valószínűleg a spanyoloknál nincs gond a népszaporulattal, mert a film alapján mindenki mindenkivel. 1992-ben készült, sok bomba nő szerepel benne, nem csoda, hogy túlteng a tesztoszteron a férfiakban. Érdekes volt a karrierjük kezdetén látni Penélop... Több

0
 
2015.10.29 Torres9

Bardem igazi alfahím, nagyon szexi, ahogy a fiatal és zsenge Penelope is, akiből kora ellenére sem hiányzik a temperamentum. De hát ki lepődne meg ezen egy saponyol filmben? Nekem nagyon tetszett.

0
 
2015.09.27 cosmik

Zseniális, kissé bizarr film, tele érzelmekkel, temperamentummal, melyben váltakoznak a vicces és komoly jelenetek. Javier Bardem és Penelope Cruz még nagyon fiatalok, de annál több indulatot képesek magukból kiadni. A vége nagyon érdekes, ami megerősített abban, hogy Luna nagyon eredeti rendező, és biztos nem normális. :D

0
 
2016.11.19 panhnedy

Két család szerelmi bonyodalmai, erotikával, szenvedéllyel túlfűtve, amiben minden csaj forróvérű és könnyűvérű is egyszerre.

0

A film összbevétele 938 473 dollár volt (imdb.com).

#1