Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
34
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Bizsu82   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Sablonos középszerű film. Újdonságot nem adott. Egyszer nézhető egyszerű vígjáték kissé elcsépelt humorral. Átlagos alakítás mind a sztorit mind a színészi alakítást tekintve.

 
indingo   2017. 10. 25.

Eléggé közhelyes film, és az amerikai tinifilmek 90%-ban ugyanezek a fő témák. Emma Stone sem nyújt valami nagy alakítást a filmben. A srác karaktere volt a legértelmesebb


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 01.

Jóféle tinivígjáték

Hát igen…már ebből a filmből is látszódik, hogy Emma Stone mennyire fantasztikus. Mert van itt megannyi mellékszereplő, van Amanda Bynes, mint túlbuzgó vallásos hisztigép, Lisa Kudrow, mint a tinifiúk megrontója, na meg Thomas Haden Church, mint a jó fej tanár, aki felad egy olvasmányt, amely megváltoztatja egy egész gimnázium életét. De ugyan kit érdekelnek mindezek, ha ott van Stone a filmvásznon, senki mást nem veszünk észre. Úgy rémlik, mikor legelőször láttam, nem rajongtam érte. Mostanában azonban több ízben sikerült elkapnom a tv-ben és megváltozott a véleményem, ez nemcsak egy szórakoztató film fiataloknak, hanem egy ugyancsak elgondolkodtató történet, amely egy igazi klasszikust, A ... több»

 
Deku   2017. 08. 16.

Ez a film nem csak a címében hanem műfaját tekintve is tényleg könnyed film. Nagyon egyszerű a történet ami itt inkább előny semmint hátrány. Egyszer nézhetően jó.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 13.

Emma Stone valami hihetetlen jó ebben a filmben. Csak miatta is érdemes megnézni, de a film is elég jó. Szórakoztató, poénos és szellemes. A szereplői pedig jól alakítanak. Nem találtam benne hibát.

A film összbevétele 74 952 305 dollár volt (imdb.com).

 

A nő és a két gyerek a fagyizóban, amikor Olive találkozik Evan-el a rendező, Will Gluck felesége és gyermekei.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az eredeti forgatókönyvben Olive-nak egy kishúga lett volna, akit Gingernek hívnak, nem egy örökbefogadott öccse.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az idegen nyelvű film címe, amelynek vetítésére Olive elmegy "Der Scharlachrote Buchstabe" volt, vagyis lefordítva a Skarlát betű, amely a film fontos eleme.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.