Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Könnyű nőcske (2010)

Easy A.
Filmadatlap
 
26
Szereplők
37
Vélemények
13
Képek
4
Videók

Galéria (13)

Videók (4)

 
Filmbarát73   2023. 02. 03.

legújabb vélemény

0

Szokásos sablonos tinifilm. Van egy-két jó alakítási szösszenet. Talán a zenei betétek javítanak valamelyest a filmen. Egyszer érdemes megnézni. :)

 
indingo   2017. 10. 25.

0

Eléggé közhelyes film, és az amerikai tinifilmek 90%-ban ugyanezek a fő témák. Emma Stone sem nyújt valami nagy alakítást a filmben. A srác karaktere volt a legértelmesebb

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 01.

0
Jóféle tinivígjáték

Hát igen…már ebből a filmből is látszódik, hogy Emma Stone mennyire fantasztikus. Mert van itt megannyi mellékszereplő, van Amanda Bynes, mint túlbuzgó vallásos hisztigép, Lisa Kudrow, mint a tinifiúk megrontója, na meg Thomas Haden Church, mint a jó... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 16.

0

Ez a film nem csak a címében hanem műfaját tekintve is tényleg könnyed film. Nagyon egyszerű a történet ami itt inkább előny semmint hátrány. Egyszer nézhetően jó.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 13.

0

Emma Stone valami hihetetlen jó ebben a filmben. Csak miatta is érdemes megnézni, de a film is elég jó. Szórakoztató, poénos és szellemes. A szereplői pedig jól alakítanak. Nem találtam benne hibát.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Elég jó kis lázadós tinifilm rengeteg ütős poénnal és jelenettel. Kiváló színészek és zenék egyvelege a film. Emma Stone talán eddigi legjobb filme. És persze a kötelező szerelmi szál is megtalálható mint mindegyik tinivígjátékba, de itt még ezt is nagyon jól és nem szemetbántóan bután oldották meg.

 
VvV   2020. 09. 19.

0

Sose gondoltam volna, hogy Emma Stone egyszer Oscart kap. Bár, hogy megérdemelte-e az más kérdés. A Könnyű nőcske egy egyszerű darab, nincs túl bonyolítva a története, kicsit kiszámítható.

A film összbevétele 74 952 305 dollár volt (imdb.com).

 

A nő és a két gyerek a fagyizóban, amikor Olive találkozik Evan-el a rendező, Will Gluck felesége és gyermekei.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti forgatókönyvben Olive-nak egy kishúga lett volna, akit Gingernek hívnak, nem egy örökbefogadott öccse.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az idegen nyelvű film címe, amelynek vetítésére Olive elmegy "Der Scharlachrote Buchstabe" volt, vagyis lefordítva a Skarlát betű, amely a film fontos eleme.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti forgatókönyvben a középiskola neve Barbara Bush High School lett volna.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film számos jelenetében narancsokat helyeztek el. A film rendezője úgy nyilatkozott, hogy ettől sokkal művészibb lett a produkció.

(ArpiHajdu és Réci)