Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
30
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 10. 25.

Eléggé közhelyes film, és az amerikai tinifilmek 90%-ban ugyanezek a fő témák. Emma Stone sem nyújt valami nagy alakítást a filmben. A srác karaktere volt a legértelmesebb

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 01.

Hát igen…már ebből a filmből is látszódik, hogy Emma Stone mennyire fantasztikus. Mert van itt megannyi mellékszereplő, van Amanda Bynes, mint túlbuzgó vallásos hisztigép, Lisa Kudrow, mint a tinifiúk megrontója, na meg Thomas Haden Church, mint a jó fej tanár, aki felad egy olvasmányt, amely megváltoztatja egy egész gimnázium életét. De ugyan kit érdekelnek mindezek, ha ott van Stone a filmvásznon, senki mást nem veszünk észre. Úgy rémlik, mikor legelőször láttam, nem rajongtam érte. Mostanában azonban több ízben sikerült elkapnom a tv-ben és megváltozott a véleményem, ez nemcsak egy szórakoztató film fiataloknak, hanem egy ugyancsak elgondolkodtató történet, amely egy igazi klasszikust, A skarlát betűt veszi alapul. Szépen mutatja be azt, hogy mennyire fénysebességgel képes terjedni a pletyka, s hogy milyen sokan vannak, akik erre építve próbálnak a hírnevükön dobni egy kicsit. Egy kuponért cserébe bárki lehet népszerű! Olive meg egy ideig abszolút tudatosan maga irányítja a történéseket, majd mikor rádöbben, hogy ennél már nincsen lejjebb, akkor egy ügyes húzással vet véget az egésznek. Olive számos igazságot mond el a webkamerájának, köztük a legjobb, amikor azon sopánkodik, miért nem olyan a szerelmi élete, mintha a 90-es évek tini filmjeiben lenne. Na és még egy dolog: Stanley Tucci és Patricia Clarkson szülőpárosa, a már a végletekig túltolt lazaságával, remek magyarázattal szolgál arra, hogy miért viselkedik Olive olyan felnőttesen (nem avatkozunk közbe, ha a gyerek belemászott, szálljon is ki belőle). Ha jóféle tinivígjátékot szeretnél, aki szórakoztat, s egyben gondolatokat is ébreszt, csak ajánlani tudom. Emma Stone-al legtöbb esetben nem lehet mellényúlni!<


 
Deku   2017. 08. 16.

Ez a film nem csak a címében hanem műfaját tekintve is tényleg könnyed film. Nagyon egyszerű a történet ami itt inkább előny semmint hátrány. Egyszer nézhetően jó.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Ettől a filmtől nem kell sokat várni, akkor szuper jó kikapcsolódás. Ehhez hozzá társul Emma Stone - szerintem szokásos - szuper jó alakítása. A film néhányszor újra nézhető.

 
lolita13   2016. 10. 17.

ez egy könnyű tini film amit ugyanúgy nézhetik a felnőttek mint a tinik. Humoros sztori, és tanulságos történet.

 

A nő és a két gyerek a fagyizóban, amikor Olive találkozik Evan-el a rendező, Will Gluck felesége és gyermekei.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az eredeti forgatókönyvben Olive-nak egy kishúga lett volna, akit Gingernek hívnak, nem egy örökbefogadott öccse.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az idegen nyelvű film címe, amelynek vetítésére Olive elmegy "Der Scharlachrote Buchstabe" volt, vagyis lefordítva a Skarlát betű, amely a film fontos eleme.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.