Sydney Sweeney (Eufória, A Fehér Lótusz, Madame Web) és Glen Powell (Top Gun: Maverick) a főszereplői az év egyik leginkább várt romantikus vígjátékának. Mától a mozikban az Imádlak utálni.

A történet Bea-ról (Sydney Sweeney) és Benről (Glen Powell) szól, akik látszólag nem bírják elviselni a másik társaságát. Azonban kénytelenek együtt utazni egy ausztráliai esküvőre, ahol egy gyönyörű tengerparti házban töltik idejüket különböző bulik és vacsorák közepette, régi szerelmekkel, kíváncsi rokonokkal és más izgalmas szereplőkkel körülvéve.

A helyzetet megpróbálva könnyebbé tenni, úgy döntenek, hogy szerelmespárnak tettetik magukat, ami azonban nem várt fordulatokhoz vezet.

A film rendezője, írója és producere Will Gluck, aki korábban olyan romantikus vígjátékokkal szerzett hírnevet, mint a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal.

Ha ezek alapján még nem döntötted el, hogy megnézd-e, mutatjuk a magyar szinkronos előzetest idelent.

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»