Sydney Sweeney és Glen Powell az Imádlak utálni című, korhatáros romantikus vígjáték főszereplői, és jövő héten már a mozikban is láthatod.

A Las Vegasban megrendezett CinemaCon 2023-on Powell és Sweeney úgy jellemezte a filmet, mint egy történetet két emberről, akik megvetik egymást. Sweeney az Eufória és A kukkolók nyújtott drámai szerepeivel tett szert széleskörű népszerűsége, míg Powell romantikus vígjátékokban szerzett tapasztalatot, az ő főszereplésével készült a Netflix A szerelem asszisztensei című filmje.

A film cselekményének középpontjában főiskolai riválisok állnak, akik évekkel később újra összejönnek egy esküvőn, és személyes okokból úgy tesznek, mintha egy pár lennének, végül pedig egymásba szeretnek.

A filmet Will Gluck, a Barátság extrákkal és a Könnyű nőcske című filmek rendezője készítette Ilana Wolpert forgatókönyve alapján, amelynek átírásában Gluck is közreműködött.

A 16-os korhatár besorolással rendelkező film, mely eddig 58 millió dollár kaszált világszerte, január 18-től látható a magyarországi mozikban.

romantikus | vígjáték

A csodálatos első randi után Bea és Ben tüzes vonzalma jéghideggé válik – egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem találkoznak egy ausztráliai esküvőn. Így hát azt... több»