62% 88 szavazat
Kukkolók

Kukkolók

The Voyeurs
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
26
Szereplők (26)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
1
Fórum (1)
Lejátszás
sptt  

Hol nézheted

Ben Hardy
Natasha Liu Bordizzo
Ben Hardy
Sydney Sweeney
Sydney Sweeney
Sydney Sweeney
Justice Smith
Sydney Sweeney
Justice Smith

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Pippa és Thomas beköltöznek első lakásukba, az ablakuk pedig egy másik pár lakására néz, így minden nap nyomonkövethetik a kapcsolat alakulását.

(csd)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.09.10. | Amazon Prime Video (2021.09.10.)

KULCSSZAVAK

 
2024.03.10 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

7/10 – A befejező fordulat dobta fel

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy krimiszerű film a roppant divatossá vált Sydney Sweeney főszereplésével, aki a kiterápiázatlan hisztis rejtett bántalmazó párjával egy olyan loftlakásba költözik, amellyel szemben a Valóvilág Pistike arcú, de jól kitesizett fotográfus éli az ázsiai félvér, ennek ellenére érdekes módon latin nevű asszonyával a fáradhatatlan szexállatok hétköznapjait, függönyök nélkül. A történet a bugyuta erotikus kukkolós kezdésből átmegy krimibe, hogy a végén jöjjön egy csavar meg aztán egy újabb (tiszta OBI barkácsosztály). Végül a két csavar közül a második lesz az, amelyik kicsit helyreteszi az addig közepesnek mondható sztorit. Intellektuális síkja nincs a filmnek, ez színtiszta popcornozós mozi, bár a készítők egy ponton (amikor a fotósék mesélnek arról, hogy miért jogos szerintük, amit tettek) megpróbáltak túlnőni a korlátaikon, és valami társadalomkritikát meg társadalmi üzenetet megfogalmazni. Kár volt erőltetniük, elég röhejesre és kínosra sikerült, tipikusan az, amikor a hülye okoskodik szituáció, alekoszi szellemi magasság. Szórakoztató jelleggel jól nézhető egyszeri kikapcsolódás, van neki egy „Meghökkentő mesék” hangulata. Ha Sidney Sweeneyt ebben láttam volna először, akkor gyenge színésznőnek tartanám, szerencsére számomra a Realityben mutatkozott be. Popcornnal és művészi elvárások nélkül bátran nézhető.

0
 
2024.03.06 sptt

Átlagosnál egy hangyányival többet nyújtó erotikus thriller. Izgalmasan indul, abszolút benne van a lehetőség a filmben, de végül benne is marad, a cselekmény végére elfogyott a forgatókönyv... Kár érte, mert sokat ígérő volt az első félóra. Sajnos a... Több

0
 
2024.02.22 stevepisti

A történet jó, a színészek jól játszották a karaktereket. Végig fenn tudja tartani a figyelmet, feszültséget, nekem bejött.

0
 
2021.10.27 Lóri Ádámcsik

Szomszéd itt, csere ott...

Amilyen jól indul a film, annyira rossz a végén a dupla csavar. Szépen felépített, jó karakterekkel megáldott történet borzasztó befejezéssel. Jobban jártak volna, ha az első csavar előtt befejezik a filmet, vagy valami más befejezést kap. Sokkal jobb értékelést kaphatott volna, ha nem rontják el a végét.

0
 
2021.09.10 hansi13

Egy decens film, nézhető és érdekes a történet. Néhány helyen már-már bugyutának tűnt, ez igaz, és ez főleg a végén jött elő, viszont addig a pontig teljesen lefoglalt és érdekelt.

0
A légikísérő
2020
Hol nézheted: HBO Max
Átutazó
2022
Hol nézheted: HBO Max
Bűnös vágy
2020
Hol nézheted: Netflix
Ne higgy a szemének!
2021
Hol nézheted: Netflix
Különválás
2022
Hol nézheted: Apple TV+
Tabu
2017
Visszhangok
2022
Hol nézheted: Netflix
Kitz titkai
2021
Hol nézheted: Netflix
A szabó
2023
Hol nézheted: Netflix
A kisváros titkai
2022
Hol nézheted: Netflix
Ratched
2020
Hol nézheted: Netflix
Egyikünk hazudik
2021
Hol nézheted: Netflix
Maradj mellettem
2021
Hol nézheted: Netflix