57% 74 szavazat
Magassági mámor

Magassági mámor

Killing Me Softly
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A gyönyörű Alice internet-oldalak szerkesztésével foglalkozik, és alig várja, hogy rátaláljon végre a nagy Ő-re. Amikor összefut Adammel, szinte állati vonzódást érez a férfi iránt, és annak ellenére, hogy még nem is ismerik egymást igazán, heves és szenvedélyes… Több


Rendező: Chen Kaige
Író: Sean French
Forgatókönyvíró: Kara Lindstrom
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2008.04.07.
Joseph Fiennes
Heather Graham
Natascha McElhone
Joseph Fiennes
Heather Graham
Heather Graham
Natascha McElhone
Heather Graham
Heather Graham
 
2022.11.14 Csak

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tetszett a film, érdekes volt, viszont a végét nagyon összecsapták, nem is értettem, hogy Adam akkor teljesen ártatlan volt mindenben? Mert akkor miért mentek szét?

0
 
2017.12.05 Imlah

Összességében egy fantáziadús film, nem sablonos. Viszont voltak benne részek, amik azt a benyomást keltették, hogy nem egy komoly film, kicsit bovli-feeling. Emiatt közepes!

0
 
2015.01.01 MiAzAki

Egy teljesen átlagos thriller, ami gyenge történetet és a hevenyészett alakításokat a testiséggel és a szexualitással próbálja meg kompenzálni. Lehet, hogy ez valakinek be jön, ám az igényesebb nézők szerintem simán le fogják nullázni ezt a filmet. Teljesen felejthető.

0
 
2015.09.09 Penge

Volt benne egy egész jó vonal, amely felé ha elmegy, biztos, hogy jó film is lehetett volna. Így viszont egy ziccer az egész. Van a történetben potenciál és a karakterek közti viszony még jobban való kihangsúlyozásával sokkal érdekesebb is lehetett volna.

0