Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
indingo   2016. 02. 18.

Nem egy rossz film. Azt hiszed, hogy az történik amit látsz, pedig az nem is a valóság. A lány hazudik a férjjel való kapcsolatáról és a végén az anyával és a fiúval is lesz kapcsolata, csak a férjjel nem.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.
A TV kedvence

Ezt a filmet valamiért nagyon szereti a televízió, ugyanis hol az egyik, hol a másik csatorna tűzi műsorára. Kéthetente egyszer biztosan belefutok valahol. Érdekes hangulata van, amelyre könnyen rá lehet hangolódni. Egy kellemes kis erotikus thriller, amely legnagyobb erejét a karaktereiből nyeri. Julianne Moore majd minden szerepében nagyot alakít, Amanda Seyfriedet pedig üdítően hat a sok bugyuta romantikus vígjáték után ebben a szexis, rejtett pszichopata szerepben látni. Bár őt mindezidáig inkább kislányos szerepekben tudtam elképzelni, ebben a filmben meggyőzött. A film története egyébként izgalmasan ábrázolja a társdalmi viszonyokat: A sikeres doktornőt, Catherine szörnyű gyanakvás gyö... több»


 
hsanya182   2016. 10. 12.

Jó kis párterápia. A feleség bizalmatlanságának foganatja hogy férjét csellel leleplezze hűségéről. A film eleje találó, misztikus, rejtélyes, majd kicsit vontatottá válik, de tanulságos történet lesz belőle. Egyszer érdemes megnézni...

 
HercegPeter   2017. 06. 08.

Teljesen rendeben van. Jó a szereposztás és a játék is igen meggyőző. A történet csavaros, megvan benne a feszültség és az izgalom. Egy idő után sejteni lehet a slusszpoént, de ez nem negatív dolog. Liam Neeson amúgy is nagy kedvencem, bár nem éppen az efféle filmek miatt.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 07.

Nem rossz film van néhány ütős fordulat benne de attól még nem világklasszis a legtöbb sejtelmességet Julianne Moore a film elejétől a végéig tartó kifejezéstelen arca mutatja sose lehet tudni most éppen milyen érzések lengik át.

A film összbevétele 3 074 838 dollár volt (imdb.com).

 

Erin Cressida Wilson forgatókönyvíró Catherine szerepét kifejezetten Julianne Moore-nak írta.

(rbernadett)
 

Julianne Moore és Amanda Seyfried is december 3-án született.

(rbernadett)
 

2009 márciusának közepén Liam Neesonnak meg kellett szakítani a forgatást, hogy meglátogathassa síbalesetet szenvedett feleségét, Natasha Richardsont a kórházban. A sérülés, ami a fejét érte, olyan súlyos volt, hogy pár nappal később elhunyt. Felesége halála után pár nappal Neeson önként visszament a forgatásra, hogy befejezze a jeleneteket. A filmkészítők a kedvéért átírták a forgatókönyvet, így 2 nap alatt végezhetett.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.