Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Chloe - A kísértés iskolája (2009)

Chloe
Filmadatlap
 
18
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
dandelion1983   2021. 10. 09.

legújabb vélemény

1

Izgalmas, fordulatos film, végig leköti a néző figyelmét. Szemléletesen mutatja be egy kihűlt házasság képét, de megkapjuk a szükséges tanulságot is. A szereplőválasztás tökéletes, tetszett, bár többször nem fogom megnézni, esetleg nagyon sok év múlva.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem egy rossz film. Azt hiszed, hogy az történik, amit látsz, pedig az nem is a valóság. A lány hazudik a férjjel való kapcsolatáról, és a végén az anyával és a fiúval is lesz kapcsolata, csak a férjjel nem.

1
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

0
A TV kedvence

Ezt a filmet valamiért nagyon szereti a televízió, ugyanis hol az egyik, hol a másik csatorna tűzi műsorára. Kéthetente egyszer biztosan belefutok valahol. Érdekes hangulata van, amelyre könnyen rá lehet hangolódni. Egy kellemes kis erotikus thriller... teljes kritika»

 
Bazzzsi   2020. 09. 04.

1

A nő nevű teremtménynél nincs veszélyesebb. A történet egy kíváncsi, a férjében nem megbízó asszonyról szól, aki belesétál a saját maga ásta gödörbe.

 
hsanya182   2016. 10. 12.

1

Jó kis párterápia. A feleség bizalmatlanságának foganatja hogy férjét csellel leleplezze hűségéről. A film eleje találó, misztikus, rejtélyes, majd kicsit vontatottá válik, de tanulságos történet lesz belőle. Egyszer érdemes megnézni...

 
HercegPeter   2017. 06. 08.

0

Teljesen rendeben van. Jó a szereposztás és a játék is igen meggyőző. A történet csavaros, megvan benne a feszültség és az izgalom. Egy idő után sejteni lehet a slusszpoént, de ez nem negatív dolog. Liam Neeson amúgy is nagy kedvencem, bár nem éppen az efféle filmek miatt.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 07.

0

Nem rossz film van néhány ütős fordulat benne de attól még nem világklasszis a legtöbb sejtelmességet Julianne Moore a film elejétől a végéig tartó kifejezéstelen arca mutatja sose lehet tudni most éppen milyen érzések lengik át.

A film összbevétele 3 074 838 dollár volt (imdb.com).

 

Erin Cressida Wilson forgatókönyvíró Catherine szerepét kifejezetten Julianne Moore-nak írta.

(rbernadett)
 

Julianne Moore és Amanda Seyfried is december 3-án született.

(rbernadett)
 

2009 márciusának közepén Liam Neesonnak meg kellett szakítani a forgatást, hogy meglátogathassa síbalesetet szenvedett feleségét, Natasha Richardsont a kórházban. A sérülés, ami a fejét érte, olyan súlyos volt, hogy pár nappal később elhunyt. Felesége halála után pár nappal Neeson önként visszament a forgatásra, hogy befejezze a jeleneteket. A filmkészítők a kedvéért átírták a forgatókönyvet, így 2 nap alatt végezhetett.

(rbernadett)