Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Dius0520   2018. 01. 04.

legújabb vélemény

Érdekes film, valóban fordulatos, ellenben kicsit érdekesebben is befejezhették volna, ha már kivártam a végét.

 
indingo   2016. 02. 18.

Nem egy rossz film. Azt hiszed, hogy az történik amit látsz, pedig az nem is a valóság. A lány hazudik a férjjel való kapcsolatáról és a végén az anyával és a fiúval is lesz kapcsolata, csak a férjjel nem.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 07.

A TV kedvence

Ezt a filmet valamiért nagyon szereti a televízió, ugyanis hol az egyik, hol a másik csatorna tűzi műsorára. Kéthetente egyszer biztosan belefutok valahol. Érdekes hangulata van, amelyre könnyen rá lehet hangolódni. Egy kellemes kis erotikus thriller, amely legnagyobb erejét a karaktereiből nyeri. Julianne Moore majd minden szerepében nagyot alakít, Amanda Seyfriedet pedig üdítően hat a sok bugyuta romantikus vígjáték után ebben a szexis, rejtett pszichopata szerepben látni. Bár őt mindezidáig inkább kislányos szerepekben tudtam elképzelni, ebben a filmben meggyőzött. A film története egyébként izgalmasan ábrázolja a társdalmi viszonyokat: A sikeres doktornőt, Catherine szörnyű gyanakvás gyö... több»

 
hsanya182   2016. 10. 12.

Jó kis párterápia. A feleség bizalmatlanságának foganatja hogy férjét csellel leleplezze hűségéről. A film eleje találó, misztikus, rejtélyes, majd kicsit vontatottá válik, de tanulságos történet lesz belőle. Egyszer érdemes megnézni...

 
HercegPeter   2017. 06. 08.

Teljesen rendeben van. Jó a szereposztás és a játék is igen meggyőző. A történet csavaros, megvan benne a feszültség és az izgalom. Egy idő után sejteni lehet a slusszpoént, de ez nem negatív dolog. Liam Neeson amúgy is nagy kedvencem, bár nem éppen az efféle filmek miatt.

A film összbevétele 3 074 838 dollár volt (imdb.com).

 

Erin Cressida Wilson forgatókönyvíró Catherine szerepét kifejezetten Julianne Moore-nak írta.

(rbernadett)
 

Julianne Moore és Amanda Seyfried is december 3-án született.

(rbernadett)
 

2009 márciusának közepén Liam Neesonnak meg kellett szakítani a forgatást, hogy meglátogathassa síbalesetet szenvedett feleségét, Natasha Richardsont a kórházban. A sérülés, ami a fejét érte, olyan súlyos volt, hogy pár nappal később elhunyt. Felesége halála után pár nappal Neeson önként visszament a forgatásra, hogy befejezze a jeleneteket. A filmkészítők a kedvéért átírták a forgatókönyvet, így 2 nap alatt végezhetett.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.