2017.10.07 19:11 ArpiHajdu és Réci Olvasottság: 148x
1

A TV kedvence

Ezt a filmet valamiért nagyon szereti a televízió, ugyanis hol az egyik, hol a másik csatorna tűzi műsorára. Kéthetente egyszer biztosan belefutok valahol.

Érdekes hangulata van, amelyre könnyen rá lehet hangolódni. Egy kellemes kis erotikus thriller, amely legnagyobb erejét a karaktereiből nyeri. Julianne Moore majd minden szerepében nagyot alakít, Amanda Seyfriedet pedig üdítően hat a sok bugyuta romantikus vígjáték után ebben a szexis, rejtett pszichopata szerepben látni. Bár őt mindezidáig inkább kislányos szerepekben tudtam elképzelni, ebben a filmben meggyőzött.

A TV kedvence

A film története egyébként izgalmasan ábrázolja a társdalmi viszonyokat: A sikeres doktornőt, Catherine szörnyű gyanakvás gyötri, hogy férje megcsalja őt. Hogy gyanakvása bizonyítást nyerjen felbérli az utcán a pénzét kereső Chloe-t, hogy csábítsa el a férjét. Itt máris egy érdekes kettősség: gazdag, munkájában sikeres doktornő, akinek mindene megvan, ám a férjétől kezd menthetetlenül elhidegülni, a fia utálja őt, s ez odáig fajul, hogy már-már saját magát illetően is kezd megingani. Chloe pedig ekkor csöppen bele az életébe, s egy szenvedélyes egyéjszakás viszonyba keverednek. Ám Chloe-ban olyan elfojthatatlan vágyak ébrednek a nő iránt, hogy az egy idő után zaklatásba fordul át. A doktornő végül tehát a saját gyanakvásának csapdájába esik, ugyanis SPOILER míg férje mindvégig hűséges marad, addig ő elgyengül és veszélybe sodorja családját és önmagát is. SPOILER

Összességében tehát: bár kategóriájában biztosan találnák jobban kivitelezett filmet, mint a Chloe, azért egynek nem rossz, már csak Julianne Moore miatt is!

dráma | misztikus | romantikus | thriller

Mivel férje hűtlenségét gyanítja, Dr. Catherine Stewart nőgyógyász felbérel egy Chloe nevű kísérőt, hogy tesztelje a férfi hűségét. Hamarosan mindhármuk kapcsolata... több»

1